20 / 04 / 2024

Avcılar İnşaat, Ofis 10 projesini hayata geçiriyor!

Avcılar İnşaat, Ofis 10 projesini hayata geçiriyor!

Yatırım değeri sürekli yükselen ve hızla gelişen yeni kent merkezi diye adlandırılan Bayraklı'da, yılların deneyimi Avcılar İnşaat Ofis 10 adında yepyeni bir projeye başlıyor.



İnşaat sektörünün öncü şirketleri arasında yer alan Avcılar, yeni projesiyle dikkat çekiyor. Konsept proje olan Ofis 10, Bayraklı'nın ihtiyaçlarına yönelik olarak tasarlandı. Yatırım değeri sürekli yükselen ve hızla gelişen yeni kent merkezi diye adlandırılan Bayraklı'da yepyeni bir projeye başlıyor. Şehrin potansiyeli de ön planda tutularak konsept bir çalışma hayata geçirildi. 


ÖNEMLİ LOKASYON 


Türkiye'nin Avrupa'ya açılan penceresi İzmir'in gözbebeği haline gelen, toplu ulaşıma yakınlığı, stres kaynağı olan trafik çilesinden uzak rahat bir nefes alınacak yer olarak bilinen Bayraklı ilçesinde bu projenin içinde ofis, çarşı ve hastane yer alacak. Yıllardır bu bölgede ve birçok yerde inşaat yapan Avcılar, Türkiye'nin üçüncü büyük şehri İzmir'in en gelişen bölgesinde, yatırım uzmanlarının ilgi odağı, Bayraklı Bölgesi'nin tam kalbinde yer alacak bu projenin konumu nedeniyle de doğru bir tercih olacak. Proje İki İZBAN hattının kesiştiği noktada yer almakta aynı zamanda İzmir'in en büyük üç ilçesi Konak, Bornova ve Karşıyaka'ya çok kısa mesafede ve çok kısa sürede ulaşım kolaylığı sağlamaktadır. Çevre yolu bağlantısı ile İzmir'in birçok ilçesine 10 dakikada ulaşım sağlanabilmektedir. 2 milyonluk nüfusu ile şehrin ana arterlerini içinde barındırmaktadır. Ulaşım kolaylığı ile sadece şehre değil bölgeye hitap edecek yatırım için ideal konumdaki Avcılar OfislO, 100 metrekare ve 400 metrekare arasında değişen ofisler ve çarşıdan oluşmaktadır. Aynı zamanda uluslararası kalitede sağlık yatırımı ile sektörde bir adım önde olacaktır. 



Habertürk Egeli Ek


Geri Dön