25 / 04 / 2024

Seba Mare Gündoğan Temmuz'da tamamlanacak!

Seba Mare Gündoğan Temmuz'da tamamlanacak!

Seba İnşaat'ın Bodrum'daki yeni projesi; Seba Mare Gündoğan alıcılarına 4 mevsimi birarada yaşamayı vadediyor. Projede inşaat çalışmalarının Temmuz ayında tamamlanması hedefleniyor.



Bodrum'da "Sebali" olmak demek; en güzel lokasyonlarda, en iyi malzeme ve işçilikle inşa edilmiş, doğasıyla, mimarisiyle A Plus bir projede yasamak demek. Seba'nın Bodrum'daki yeni residence projesi; Seba Mare Gündoğan bu geleneği en iyi şekilde yansıtıyor. Capital Derrgisi'nde yer alan habere göre; Seba Mare Gündoğan, Bodrum'un en huzurlu ve keyifli koylarından biri olan Gündoğan'da yer alıyor. 

Seba Mare Gündoğan Temmuz da tamamlanacak!

Kendine ait mavi bayraklı plajı olan proje, 250 metre deniz cephesine sahip. Seba Mare Gündoğan projesi, sakinlerine şehrin içinde ama şehirden tamamen izole bir yaşam vaat ediyor. Proje 28 bin metrekare arazi üzerinde gerçekleşiyor. Bunun 20 bin metrekaresi doğal açık alanlara ayrılmış. Proje, 90 ile 245 m2 arasında 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlanan 51 daireden oluşuyor. Lokasyon özellikleri ile avantajlar sunan Seba Mare Gündoğan projesi, Yalıkavak Marina'ya 9, Göltürkbükü'ne 11, Bodrum Merkez'e 25, Milas Havalimanı'na ise 50 kilometre mesafede yer alıyor. 1 Aralık 2020'de inşasına başlanan projenin, 30 Temmuz 2021'de tamamlanması hedefleniyor.

MESA Bodrum Demirbükü'nde hayat Haziran'da başlıyor!

https://www.sebamare.com/tr


Geri Dön