26 / 04 / 2024

Seba Mare Gündoğan'da izole yaşam keyfi!

Seba Mare Gündoğan'da izole yaşam keyfi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Seba İnşaat’ın Bodrum’daki 15. projesi olan Seba Mare Gündoğan yalnızca bir konut projesi değil, mavi bayraklı özel plajı ve muhteşem doğası ile 4 mevsim keyifle yaşanabilecek izole bir yaşam vadediyor...



Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını sebebiyle vaka sayısında görülen artışlar, beraberinde 17 gün devam edecek olan tam kapanma kararını da beraberinde getirdi. Tam kapanma, özellikle de Bodrum’a olan ilgiyi üst seviyelere taşıdı. Şimdiye kadar Bodrum’da birbirinden özel olarak toplam 14 konut projesi inşa eden Seba İnşaat, 15. projesi; Seba Mare Gündoğan ile pandemi ortamında Bodrum’da 12 ay boyunca keyifle yaşanabilecek bir ortam vadediyor.

Mavi bayraklı kendine özel plajı ve muhteşem doğası ile ön plana çıkan Seba Mare Gündoğan projesi yeni sakinlerini bekliyor.


Doğal açık alanı bol olan bir proje

Konumuyla dikkat çeken Seba Mare Gündoğan projesi, tatil beldesi Bodrum’un en huzurlu ve keyifli koyları arasında yer alan Gündoğan’da bulunuyor. 250 metre deniz cephesiyle dikkat çeken Bodrum Seba Mare Gündoğan projesi kentin içinde; ama kentten tamamen izole bir yaşam sunuyor.

Seba Mare Gündoğan projesi 28 bin metrekare arazi üzerinde inşa ediliyor. Hayata geçirilen arazinin 20 bin metrekaresini doğal açık alanlar oluşturuyor. Seba Mare Gündoğan projesi 90 ile 245 metrekare arasında 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edilen 51 bağımsız bölümden meydana geliyor. Seba Mare Gündoğan projesindeki; 1+1 konutlar 90 ile 130, 2+1 konutlar 90 ile 190, 3+1 konutlar 225 ile 200 ve 4+1 konutlar da 230 ile 245 metrekare arasında değişen alanlara sahip.

Seba Mare Gündoğan da izole yaşam keyfi!

Lokasyon avantajı

İnşaat çalışmalarında 1 Aralık 2020 tarihinde başlanan Seba Mare Gündoğan projesinin 30 Temmuz tarihinde tamamlanması hedefleniyor. Proje kapsamındaki konutlar metrekare bazında 35 bin ile 50 bin TL arasında değişen fiyatlarla satışa çıkarıldı. Lokasyonuyla da dikkat çeken Seba Mare Gündoğan projesi, Yalıkavak Marina’ya  9,  Göltürkbükü’ne  11, Bodrum Merkez'e 25, Milas Havalimanı'na ise 50 kilometre mesafede bulunuyor.

Projede 7/24 concierge hizmeti, çocuklar için sürekli olarak hijyeni sağlanan oyun alanları, evcil hayvanlar için tasarlanan geniş  ve yeşil bahçeler, shuttle servisleri, iki tane yarı olimpik havuz, spa ve Türk Hamamı, yüksek kalitede ekipman ile donatılan fitness salonu, tenis kortu, yürüyüş alanları, sağlık odası, 24 saat hemşire hizmeti bulunuyor.. Bunun dışında yerden ısıtma ve klima sistemi,  konutlara özel 24 saat restoran hizmeti, her konuta özel teras ve kat bahçesi, depolama alanları, kuru temizleme hizmeti, yetişkinler için lounge alanları da projede dikkat çeken diğer özellikler arasında.

Seba Mare Gündoğan da izole yaşam keyfi!

“Doğalgazın gelecek olması ilgiyi daha da arttırdı”

 

Tatilcilerin gözdesi olan Bodrum’da yaşamın artık 12 ay sürdüğüne değinen Seba İnşaat Satış Pazarlama ve Reklam Koordinatörü Lara Keçeli, “Pandemi ile beraber ilçenin nüfusu ikiye katlandı. İnsanlar artık Bodrum’da 12 ay yaşamayı tercih ediyor.   Sadece yerli yatırımcı değil aynı zamanda yabancılar da büyük ilgi gösteriyor” şeklinde konuştu.

Bodrum'a yakında doğalgazın gelecek olmasının konut talebini artırdığına değinen Lara Keçeli, “Özellikle pandemi döneminde nüfusun arttığı Bodrum’da ısınma amaçlı elektrik tüketimi, enerji krizine neden oldu. Doğalgazla beraber yeni konut projeleri de artacak” dedi.

Web: http://www.sebamare.com/tr/

Seba Mare Gündoğan Temmuz'da tamamlanacak!


Geri Dön