20 / 04 / 2024

Seba Taşevler Yalıkavak fiyat!

Seba Taşevler Yalıkavak fiyat!

Firma: Seba İnşaat

Proje: Seba Taşevler Yalıkavak

Seba Taşevler Yalıkavak projesindeki konutların fiyatları haberimizde yer alıyor. Seba Taşevler Yalıkavak projesi Bodrum Yalıkavak'ta yükseliyor. 



Seba İnşaat güvencesiyle inşa edilen Seba Taşevler Yalıkavak projesi Bodrum Yalıkavak'ta konumlanıyor.

Seba Taşevler Yalıkavak projesinde 4+1 şeklinde tasarlanan 84 adet müstakil taş eve yer veriliyor. 

Seba Taşevler Yalıkavak fiyat!
Seba Taşevler Yalıkavak fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Seba Taşevler Yalıkavak fiyat bilgisinden önce proje hakkında bazı detaylı bilgiler verelim.

Projede her evin kendine özel havuzu ve 750 metrekare büyüklükte bahçesi bulunuyor. Evler 150 metrekare büyüklüğe sahip. 

Seba Taşevler Yalıkavak projesinde, havuz, plaj, kapalı otopark, dinlenme alanı, müştemilat, yürüyüş parkuru, bisiklet yolu, kafeterya ve restoran, yoga alanı ve zen bahçesi, tenis kortu, çocuk oyun evi, basketbol ve futbol sahaları gibi sosyal alanlar yer alıyor. 

Restoran ve kafelerin bulunduğu projede 6.5 dönüm büyüklüğe sahip alanda sosyal tesis bulunuyor. Projede tapu teslimleri Mart 2021'de, konut teslimleri ise 1 Temmuz 2021'de yapılacak.

Seba Taşevler Yalıkavak projesi Bodrum Yalıkavak'ta inşa ediliyor. Proje havaalanına 50 kilometre, Bodrum merkeze 20 kilometre, Yalıkavak Marina'ya 5 kilometre mesafede yükseliyor. 

Seba Taşevler Yalıkavak fiyat!

Seba Taşevler Yalıkavak projesinde yer alan 4 oda 1 salon taş evlerin fiyatları 950 bin dolar olarak belirlendi.

Web: http://www.sebatasevler.com/

Telefon: 0533 053 0067


projeye sor



Geri Dön