27 / 04 / 2024

Sedat Altınay: En güvenilir sektör gayrimenkul!

Sedat Altınay: En güvenilir sektör gayrimenkul!

Konya Emlakçılar Odası Başkanı Sedat Altınay, gayrimenkul sektöründe güvenin hiçbir zaman azalmayacağını belirterek, zaman zaman satışların arttığı dönemler olduğunu söyledi.



Altınay, gayrimenlaıle yatırım yapan vatandaşın her zaman kazandığını belirterek, sektörde güven sarsılması diye bir durumun söz konusu olmadığını ifade etti. 


"YATIRIM TAM ZAMANI"


 Bugüne kadar gayrimenkul sektörünün yatırımcılarına hap para kazandırdığını kaydeden Altınay, "Güven sarsılması diye bir olay yoktur. Zaman zaman satımlar trent olarak yukarı doğru tırmanır ve yatay seviyeye doğru gelir. Ekonomik göstergelerimizde çok iyi. 


Vatandaşlarımıza biz Konya Emlakçılar Odası olarak gayrimenkul sektörüne yatırım yapmalarını tavsiye ediyoruz. Borsada, altında ve dövizde yapılan yatırımların zarar etmesi söz konusudur ama gayrimenkulde zarar etmeleri asla söz konusu değildir. Vatandaşlarımız rahat olsunlar, alacakları ve yapacakları her türlü yatırımın tam zamanıdır" diye konuştu. 


"KONYA YATIRIM YAPILACAK EN İYİ İLLERDEN"


SEKTÖRÜN çok iyi bir trent yakaladığını belirten Altınay, "Yukarıya doğru bir tırmanma söz konusudur. 

Bundan sonrada daha iyi olacak. Konyamız yatırım yapılacak en güzel illerden birisidir. Bütün vatandaşlarımız hem yurt dışındakileri hem yurt içindekileri Konya'ya yatırım yapma Konya Emlakçılar Odası olarak davet ediyoruz. 


Mutlaka kazanacaklardır hiçbir tereddüt ve endişeleri olmasın" şeklinde konuştu. 

Altınay kaçak emlakçılara karşı vatandaşı uyararak, "Kaçak emlakçılardan ayakçı seyyar diye tabir ettiğimiz kişi kurum ve kuruluşlardan vatandaşlarımız alış veriş yapmasınlar. Konya Emlakçılar Odası üyesi olan emlakçıları tercih etsinler" dedi. 


Anadolu'da Bugün


Geri Dön