25 / 04 / 2024

Seha Yapı, Selçuklu'da 5 binden fazla konut yaptı!

Seha Yapı, Selçuklu'da 5 binden fazla konut yaptı!

Konya 'nın yıllık en fazla konut üretme kabiliyeti ve kapasitesine sahip inşaat firması konumunda bulunan Seha Yapı Selçuklu 'da yaşam alanları geliştiren ilk inşaat   şirketlerinden biri olma özelliğini sürdürüyor



Konut projelerinin yoğunlaştığı Konya Selçuklu ikinci şehir olma yolunda

Artan nüfus ile birlikte şehirleşmenin kuzey batıya kaydığı Konya 'da, Selçuklu ilçesindeki konut projeleri yoğunlaşıyor.

Selçuklu 'da yıllardan beri yaptığı farklı projelerle bölgenin çehresini değiştiren Seha Yapı, bölgenin en şık konut projelerinden biri olarak gösterilen Mimoza Konutları 'nda daire teslimlerine başladı.

Bir yıl gibi kısa bir sürede tamamlanan Mimoza Konutları ile Seha Yapı son 5 yılda sadece Selçuklu bölgesinde 5 binden fazla konut üretti.

Konya 'daki yenilikçi yaşam projelerinin mimarı Seha Yapı, farklı tasarımı, ulaşım ana arterlerine yakınlığı ve uygun ödeme koşulları ile şehirleşmenin kaydığı Konya Selçuklu 'da geçtiğimiz yıl satışa sunduğu Seha Mimoza Konutları 'nı tamamlayarak daire teslimlerine başladı.

Artan nüfusunun yanı sıra eğitim, sağlık ve iş merkezlerine yakınlığı ile yeni çekim merkezi olan Selçuklu 'da yükselen Seha Mimoza Konutları, bölgede farklı tasarımlı projelerden biri olarak dikkat çekiyor. Konut sahiplerine anahtar teslimine başlanan proje, Seha Yapı güvencesiyle bir yıl gibi kısa bir sürede hayata geçirildi.

Otogar ve tramvay yoluna 5 dakikalık yürüme mesafesinde bulunan Seha Mimoza 'nın inşaatına Mayıs 2010 'da başlandı. 12 bin 476 m2 arazi üzerinde 30 bin 912 m2 inşaat alanında kurulan projede, 11 katlı 2 blok ve 12 katlı 2 bloktan oluşmak üzere toplam 4 blokta 184 konut yer alıyor. 3+1 olarak tasarlanan Seha Mimoza projesindeki daireler ortalama 140 m2 brüt alandan oluşuyor.

İnşaatının bir yılda tamamlanan Seha Mimoza 'da her daireye bir araçlık otopark ve güvenlik hizmeti standart olarak sunuluyor. Isı ve su yalıtımlı dış cepheleri olan bloklarda daire içlerinde birinci sınıf seramik kaplama ve laminat parke kullanılıyor.

Seha Mimoza projesini şehirleşmenin kaydığı Konya Selçuklu 'da gerçekleştirdiklerini ve hedefledikleri tarihte teslim ettiklerine dikkat çeken Seha Yapı Genel Müdürü Hüdaverdi Dursun, “Seha Yapı olarak stratejimiz, Seha Yapı konutlarından ev alan herkesin mutlaka kazanç sağlamasıdır. Bu yaklaşımımızla hızla değer kazanan Selçuklu 'nun gelişiminde önemli bir yere sahip olmanın gururunu yaşıyoruz. İlçede hayata geçirdiğimiz her proje, bulunduğu yere değer katıyor ve bizi ‘daha yaşanabilir bir dünya ' vizyonumuza bir adım daha yaklaştırıyor ” dedi.

Hüdaverdi Dursun, Selçuklu 'da arsa geliştirmeye devam ettiklerini ve önümüzdeki yıllarda geniş araziler üzerinde kasaba büyüklüğünde projelere imza atacaklarını belirterek, bölgenin “en ”lerini içinde barındıracak büyük projelere imza atmak için hazırlandıklarını söyledi.

Konya 'nin önde gelen inşaat firmalarından Seha 2011 yılı içinde bölgede birçok yeni projeye imza attı. Selçuklu ilçesinde bulunan 13.548.36 metrekarelik araziyi 10.500.000 TL ihale bedeli ile arazi portföyüne ekleyen Seha Yapı, şželale Park konutları ismini verdiği, geniş ailelere hitap edecek olan, sosyal aktiviteleri, saunalı, buhar odalı, fitness salonlu ve bahçesine açılan yeşil alanları, geniş metrekarelerde konumlandırılan, gün ışığından maksimum oranda yararlanmayı hedefleyen dairelerden oluşan projesinin satışına başladı. Temeli önümüzdeki ay atılacak proje yine bölgenin en farklı ve şık projelerinden biri olacak. Seha Yapı, yine aynı zamanda 8.150.000 TL + KDV ihale bedeli ile kaba inşaatının yapımını üstlendiği 10.000 metrekarelik arazi üzerinde Mevlana Üniversitesi 'nin tıp fakültesini yapmak için geçtiğimiz aylarda çalışmalara başlamıştı. Yine 2010 yılı içinde, Selçuklu bölgesinde yer alan, Seha Mimoza Konutları ile birlikte inşaatına başlanan Gardenya Konutları, tüm çalışmaları tamamlanarak önümüzdeki günlerde sahiplerine teslim edilecek.


Geri Dön