28 / 03 / 2024

Şehitkamil Belediyesi'nden emlak ve çevre temizlik vergisi uyarısı!

Şehitkamil Belediyesi'nden emlak ve çevre temizlik vergisi uyarısı!

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi emlak, çevre temizlik, ilan ve reklam vergilerinin birinci taksit ödemeleri konusunda vatandaşları uyardı. Ödemeler 31 Mayıs 2014 mesai bitimine kadar nakit, kredi kartı, posta, banka ve online olarak yapılabilecek...




Gaziantep Şehitkamil Belediyesi emlak, çevre temizlik, ilan ve reklam vergilerinin birinci taksit ödemeleri konusunda vatandaşları uyardı. Ödemelerin 31 Mayıs 2014 mesai bitimine kadar nakit, kredi kartı, posta, banka ve online olarak yapılabileceği belirtildi.


Emlak, çevre temizlik, ilan ve reklam vergilerinin ikinci taksit ödemeleri 31 Mayıs 2014 tarihinde sona eriyor. Şehitkamil Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamada vatandaşlar, vergilerin zamanında ödenmesi konusunda uyarıldı. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, vatandaşların vergisini tüm teknolojik imkanları kullanarak tahsil ettiklerini söyledi. Veznelerde sıra oluşmaması için bazı tedbirler aldıklarını belirten Başkan Fadıloğlu, “Mükellefler vergilerini belediyedeki veznemizden nakit ve kredi kartıyla, Tapu Kadastro Müdürlüğündeki ek veznemizden ise nakit olarak yatırabileceklerdir. Ayrıca çeşitli nedenlerle belediyeye gelemeyen vatandaşlarımız içinde gerekli kolaylıkları sağlıyoruz. Belediyemize gelemeyen mükelleflerimiz, 31 Mayıs 2014 tarihi mesai bitimine kadar, Vakıfbank Iban No: TR **********************81 nolu hesaba, Posta Çek No: 483435 nolu posta hesaba, Belediye vezneleri ve www.sehitkamil.bel.tr adresinden online olarak ta vergi ödemeleri tahsil edilmektedir” dedi.


Başkan Fadıloğlu, vergi ödemeleri konusunda mükelleflere sundukları alternatif ödeme şekillerinin tahsilat oranını olumlu yönde etkilediğine de dikkat çekerek, “Belediyemiz gelirlerinin artması elbette vatandaşlarımızın ödeyeceği vergilerle doğru orantılıdır. Bu konuda vatandaşlarımızdan duyarlılık bekliyoruz. Vergisini zamanında ödeyen vatandaşlarımıza da şimdiden teşekkür ediyorum” diye konuştu.



Şehitkamil Belediyesi


Geri Dön