26 / 04 / 2024

Şehitkamil İbrahimli Spor Merkezi açıldı!

Şehitkamil İbrahimli Spor Merkezi açıldı!

Şehitkamil Belediyesi tarafından Batıkent Mahallesi’nde toplam 5 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen İbrahimli Spor Merkezi’nin açılışı gerçekleştirildi.




Yaşam boyu spor faaliyetlerine büyük önem veren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, çok önemli bir spor tesisini daha halkın hizmetine açtı. Şehitkamil Belediyesi'nde yer alan habere göre, her yaş gurubunun yararlanabileceği İbrahimli Spor Merkezi’ne şehrin her noktasından kolaylıkla ulaşımın sağlanabilecek. İbrahimli Spor Merkezi içerisinde; fitness salonları, temel cimnastik ve geleneksel çocuk oyunları salonu, pilates salonu, basketbol sahası, badminton kortları, masa tenisi oyun alanı, satranç oyun alanı, kafeterya, 4 adet yetişkin ve 1 adet çocuk soyunma odası yer alıyor.

 

STANDART OLARAK EN ÜST NOKTASI OLDU

Açılış öncesi açıklama yapan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Şehitkamil Belediyesi olarak mutlaka altyapı çalışmalarını, yol, park, taziye evi gibi faaliyetleri yapıyoruz ama diğer taraftan da Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz, Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz, Gaziantep Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüz ile diğer kamu kurum ve kuruluşlarıyla birlikte faaliyetler yürütüyoruz. Yapmış olduğumuz İbrahimli Spor Merkezi, daha önce yapmış olduğumuz spor merkezlerinin standart olarak en üst noktası oldu. İnşallah bundan sonraki süreçte de yeni yapacağımız yapılarda buradaki standartları daha yukarılara taşıyacağız. Projenin yapımında emeği geçen tüm ekip arkadaşlarıma, yapımcı firmaya yürekten teşekkür ediyorum. Bizim yerel unsurları harekete geçirebilmemiz ancak Ankara’daki gücümüzle oluyor. Başta Sayın Bakanımız olmak üzere tüm Milletvekillerimizin vermiş olduğu destekle bu hizmetleri daha ilerilere götüreceğiz. Allah, hepinizden razı olsun. Bizlere inandınız, güvendiniz. Biz de milletin kaynağını millete hizmet adına bugün bu açılışla da gördüğümüz gibi bu tür faaliyetleri devam ettiriyoruz. Bizim yapacağımız çalışmaların daha ilerilere gidebilmesi, değerli hemşehrilerimizin desteğiyle olacaktır. İnşallah bundan önce verdiğiniz desteğin aynısını yükselterek devam ettireceğinize inanıyorum” dedi.

 


Geri Dön