19 / 04 / 2024

Şehitkamil'de 124 kilometre arazi yolu açıldı!

Şehitkamil'de 124 kilometre arazi yolu açıldı!

Şehitkamil Belediyesi, köyden mahalleye dönüştürülen kırsal bölgelere yol yol iyileştirme çalışmaları ile birlikte 124 kilometre arazi yolu açtı. Açılan yollarla birlikte 16 mahallenin birbirine bağlantısı sağlandı.




Şehitkamil Belediyesi, köyden mahalleye dönüştürülen kırsal bölgelere yol yol iyileştirme çalışmaları ile birlikte 124 kilometre arazi yolu açtı. Açılan yollarla birlikte 16 mahallenin birbirine bağlantısı sağlandı. Açılan arazi yollarıyla birlikte vatandaşlar, arazilerine rahatlıkla ulaşım sağlıyor.



KIRSAL ALANLAR MODERNLEŞTİRİLİYOR


Büyükşehir yasasıyla birlikte hizmet ağı genişleyen Şehitkamil Belediyesi, ilçe sınırları içerisindeki mahalle olan köylere en kaliteli hizmeti ulaştırıyor. Mahalle sakinlerinin sıkıntı yaşadığı arazi yolları üzerinde çalışmalar yapan Şehitkamil Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekipleri, 124 kilometre arazi yolu açarken, açılan arazi yollarına 165 ton mıcır döktü. Şehitkamil Belediyesi’nin açmış olduğu arazi yollarıyla Tokdemir, Beyreli, Acaroba, Aktoprak, Atalar, Battal, Bayatlı, Bedirköy, Beyreli, Bozobası, Büyükpınar, Cerit Yeniyapan, Dımışkılı, Durnalık, Eski Şarkaya ve Yamaçoba Mahallesi olmak üzere toplam 16 mahalle birbirine bağladı.


 


GÖRÜNEN KÖY KILAVUZ İSTEMİYOR


Yapılan çalışmalardan memnun kaldıklarını dile getiren mahalle muhtarları şunları söyledi:


“Öncelikle Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’na ve ekibine mahallelerimize yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Şehitkamil Belediyemiz tarafından Şehitkamil bölgesine çok güzel hizmetler yapılıyor. Bizim mahallemizde de vatandaşlarımızın bahçelerine, tarlalarına gidebilmesi için arazi yollarına ihtiyaç vardı. Vatandaşlarımız eskiden bu arazilere hayvanlardan bile zor geliyordu. Bu konuyu Başkanımıza dile getirdiğimizde kendisi çalışmaların hemen başlatılacağını söyledi. Şuan mahallelerimizde yaklaşık 124 kilometre arazi yolu açıldı. Belediyemiz; dağ, taş, tepe, yamaç demeden arazi yollarını açtı. Görünen köy kılavuz istemiyor. Belediyemiz, vatandaşlarımız için dağı taşı delip hizmeti ayaklarına kadar getirdi. Vatandaşlarımız, bahçelerine rahatlıkla araçlarıyla gidebiliyor. Bununla birlikte mahallemiz ile diğer mahalle arasındaki yollar da açılarak birbirine bağlantısı sağlandı. Kabasakız Mahallemiz ile Yavuzeli ilçesi arası 22 kilometre iken, 10 kilometreye düştü. Belediyemizin yapmış olduğu hizmetlerden çok memnunuz. Bu tür hizmetlerin de devamını diliyoruz.”


Acaroba, Aktoprak, Atalar, Battal, Bayatlı, Bedirköy, Beyreli, Bozobası, Büyükpınar, Cerit Yeniyapan, Dımışkılı, Durnalık, Eski Şarkaya, Yeni Şarkaya ve Güngürge Mahallesi Muhtarları, Şehitkamil Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmalardan dolayı teşekkür etti.



Şehitkamil Belediyesi


Geri Dön