25 / 04 / 2024

Şehri Şahane projesi Kastamonu'da yükseliyor!

 Şehri Şahane projesi Kastamonu'da yükseliyor!

Tecrübeli inşaat firması Yavuz Holding tarafından Kastamonu’da inşa edilmekte olan Şehri Şahane projesi, konumu, manzarası, inşaat kalitesi ve sosyal donatı olanaklarıyla dikkat çekiyor...



HIZLI bir gelişim yaşayan Kastamonu, Türkiye genelinde bütün hızıyla sürmekte olan kentsel dönüşüm ve yeni inşaat projeleri geliştirme trendini tüm boyutlarıyla yaşıyor. Bu alanda atılan en son adım, Ankara’da yaptığı başarılı inşaat projeleriyle tanınan Yavuz Holding’in geliştirdiği Kastamonu Şehri Şahane adlı proje oldu. Şehre hakim bir noktada, benzersiz bir konumda hayata ŞEHR-Î ŞAHANE geçirilmekte olan proje, inşaat kalitesi ve sosyal donatı alanlarıyla da dikkat çekiyor. İki etap halinde yapılacak olan projenin ilk etabında 465 daire ile 19 işyeri, ikinci etabında ise 200 daire bulunacak.



HUZURLU EKONOMİK KONUTLAR

1975 yılından bu ayana Ankara’da çok sayıda büyük ölçekli proje geliştirdiklerini söyleyen Yavuz Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hakan Yavuz, birikim ve tecrübelerini Kastamonu halkının hizmetine sunmaktan çok mutlu olduklarını söyledi. Ankara’da Birlik Mahallesi, Sakarya Caddesi, Kızılay, Yenimahalle, Batıkent, Keçiören, Bağ-lum ve Ulus gibi şehrin en önemli yerlerinde projeler geliştirdiklerini söyleyen Yavuz, vizyonlarının yaşanabilir, rahat ve huzur veren ekonomik konutlar ile sosyal alanlar geliştirmek olduğunu belirtiyor.

Bu çerçevede, kaliteli, lüks, prestijli, en üst düzeyde teknik donanımlara sahip konutlar ürettiklerini ve vizyonları çerçevesinde her tüketici kitlesini hedef olarak gördüklerini söylüyor. Önceliklerinin kaliteli hizmet olduğunu söyleyen Yavuz, bugüne kadar müşterilerinden son derece olumlu gerö dönüşler aldıklarını vurguluyor.



"GAYRİMENKUL KAZANDIRIR"

Türkiye’de her gayrimenkulün bir müddet sonra prim yaptığını ama konut sektöründe esas olanın hemen teslim alıp oturmak ya da yüksek kazanç sağlamak olduğuna dikkat çekiyor. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yavuz’un Türkiye’de en önemli yatırım aracının gayrimenkul olduğunu söylediğine dikkat çeken Yavuz, şirketlerinin yaptığı yatırımların proje ve lokasyon olarak şehir merkezine ve havaalanına yakın olmasının yatırımcıya artı bir kazanç sağladığım ifade ediyor ve Mehmet Yavuz’un “Fiyatlandır-malar ve cazip ödeme koşullan da sunularak her kesime uygun hale getirilmiştir” değerlendirmesini paylaşıyor.

Halen Ankara’da bir dizi proje yürüttükleri bilgisini veren Yavuz, bunların 75 ila 200 metrekare arasında olduğunu söylüyor. Projelerinde erkek ve kadınlara özel havuzlar, sauna, hamam, cep sinema, kreş, mescit ve spor tesislerinin bulunduğunu söyleyen Yavuz, projelerin sosyal donatı açısından son derece zengin olduğunu vurguluyor.




Kastamonu Şehri Şahane Projesi’nde sunulan sosyal donatılar şunlar:

■ Misafir otoparkı ve her daireye bir araçlık açık otopark

■ Site güvenlik kulübesi

■ Çocuk bahçesi, basketbol ve spor sahası

■ Türk hamamı ve sauna

■ Bisiklet yolu

■ Süs havuzu

■ Geniş yeşil alanlar

■ Kamerayla 24 saat denetleme

■ Görüntülü diafon sistemleri

■ Her blokta iki adet panoramik asansör

■ Mini AVM

■ Cep sineması

■ Kapalı yüzme havuzu (erkek-kadın]

■ 24 saat güvenlik

■ Deprem yönetmeliğine uygun radye temel

■ Yürüyüş yolları ve kameriyeler

■ Çocuk oyun alanları

■ Fitness merkezi ve spor salonları



Web: http://www.sehrisahhane.com/


Para



Geri Dön