26 / 04 / 2024

Şehrin Geleceği Geleceğin Şehri kentsel dönüşüm zirveleri 6 ilde yapılacak!

Şehrin Geleceği Geleceğin Şehri kentsel dönüşüm zirveleri 6 ilde yapılacak!

Şehrin Geleceği, geleceğin şehri kentsel dönüşüm zirveleri çevre ve şehircilik bakanlığı katılımları ile artık daha güçlü ve daha bilinçli...Şehrin Geleceği Geleceğin Şehri kentsel dönüşüm zirveleri 6 ilde yapılacak.



Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın Katkılarıyla düzenlenen Şehrin Geleceği Geleceğin Şehri Bilinçli Kentsel Dönüşüm Zirveleri; Son yılların en büyük devlet projesi olan kentsel dönüşümün bugüne kadar ele alınmamış farklı yönleri,  çözüm ile sorunun aynı anda konuşulduğu ve tüm ilgili sektörlerin bir arada olmasıyla kentsel dönüşümde bilinçlendirmeyi artırmak üzere hazırlanmıştır.



İnşaat sektörü (gayrimenkul geliştiricileri, inşaat malzemeleri üretici ve satıcıları, arsa sahipleri & kat malikleri) ve finans sektörü yöneticilerinin katılacağı ve kamudan, özel sektörden ve üniversitelerden değerli konuşmacıların katılacağı zirvede; kentsel dönüşümde 2 yıl ve sürecin şehirlere etkisi ekonomik ve sosyo-ekonomik olarak tartışılacaktır.


‘Şehrin Geleceği, Geleceğin Şehri’ Zirveleri; sadece bir şehrimizi değil, Türkiye genelinde tüm kentleri ve kentlere göre sorunların çözümlerini hedefleyen zirveler olarak bugüne kadar gerçekleşen diğer zirvelerden ayrıştırılacaktır. 


Değişimler ve dönüşümler, her zaman zorlu ve hassastır. Bu süreçte hem basının hem de işleyişin içinde olacak firmaların bilinçlendirilmesi ve farkındalığın artırılması amaçlanmıştır.


Dönüşen şehirlerin amacı; ‘Geleceğin Şehri’ olmaksa, bunu planlamak da, ‘Şehrin Geleceği’ni hazırlamaktan geçer. Siz değerli katılımcılarımızın dönüşen her şehirde katkılarınız ve kattıklarınız olacaktır.



Geri Dön