19 / 04 / 2024

Eroğlu Gayrimenkul'ün projesi Ofishane' de Bauhaus açılıyor!

 Eroğlu Gayrimenkul'ün projesi Ofishane' de Bauhaus açılıyor!

Bauhaus, 14 bin metrekare satış alanı ve 120 bin ürün çeşidi ile 25 Mayıs Cuma günü (bugün) hizmete açılıyor. Sektöründe Avrupa’nın öncü kuruluşu olan Bauhaus, Ofishane'de hizmet verecek



Eroğlu Gayrimenkul’ün, iş dünyasının yeni merkezi, Kağıthane’de yer alan ticaret ve ofis projesi Ofishane’de inşa edilen Bauhaus, 14 bin metrekare satış alanı ve 120 bin ürün çeşidi ile 25 Mayıs Cuma günü hizmete açılıyor. Sektöründe Avrupa’nın öncü kuruluşu olan Bauhaus, Ofishane'de Cendere yolu üzerindeki yeni şubesiyle müşterilerine birçok ayrıcalıklı hizmet sunacak.


Eroğlu Gayrimenkul, iş dünyasının yeni yükselen lokasyonuKağıthane’de, İstanbul’un merkez bölgelerine, iş ve yaşamın tam merkezinde hayata geçirdiği ticari projesi Ofishane’nin inşaatına tüm hızıyla devam ediyor. Ulaşım kolaylığı, konut ve merkezi iş alanlarına olan yakınlığı ile dikkat çeken, yakın zamanda İstanbul’un en büyük iş merkezlerinden biri halini alacak olan bölgede inşaatına devam edilen Ofishane projesinin 14 bin metrekarelik alanında kurgulanan Bauhaus, 120bin ürün çeşidi ile 25 Mayıs Cuma günü hizmete açılıyor.


Atölye, ev ve bahçe uzmanı Bauhaus; TEM, E-5 ve Büyükşehir Belediyesi’nin gerçekleştirdiği Dolmabahçe-Bomonti tünel projesine olan konumu ve Avrupa yakasının tüm merkezi bölgelerine yakın lokasyonunun yanı sıra;rahat otoparkimkanları, özel ürün yükleme alanı, uygun fiyat avantajları, koşulsuz ürün iade imkânı ve uzman satış kadrosu ile keyifli alışverişin yeni adresi olacak.


Eroğlu Gayrimenkul'ün konut projelerinin yanı sıra ticari alanda da kuvvetli bir başlangıç yaptığını vurgulayan Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, 2012 yılı içerisinde 20 bin metrekarelik alanda Platform Merter Fashion Park Moda'nın Yeni Vitrini’nin yanı sıra,Antalya ERASTA projelerinde Antalya’nın ilk doğa ile barışık yarı açık alışveriş merkezinin 14 bin metrekarelik alanında Bauhaus ve 3 bin 800 metrekarelik alanında Electroworld mağazalarındaaçarak ticari projelerinin devamını getireceklerini belirtti. 




Ofishane, Temmuz’da teslim


Sadece ofislere ayrılmış yaklaşık 300 araçlık kapalı otopark kapasitesine sahip Ofishane, proje teknik altyapısı ve profesyonel bina yönetim hizmetleri ile ofis kullanıcılarının tüm ihtiyaçlarına cevap verecek.  Projede yer alacak ofislerin tamamında çalışanların mola sürelerinde nefes almalarını ve günlerini daha verimli kullanmalarını sağlayacak kat bahçeleri de bulunuyor.TAGO Mimarlık tarafından tasarlanan ve yatırım bedeli 120 milyon TL olan Ofishane; 2012 yılının Temmuz ayında tamamlanacak.



Eroğlu Grubu’nun tekstil ile başlayan, yaklaşık 30 yıla varan ticari geçmişine dayalı bilgi ve deneyimi üzerine kurulu Eroğlu Gayrimenkul; konut, alışveriş merkezi ve ticari gayrimenkul alanlarında faaliyet göstermektedir.


Bugüne kadar Sarıyer, Beylikdüzü, Ümraniye, Merter, Kâğıthane, Florya, Büyükçekmece, Küçükçekmece, Seyrantepe, Tekirdağ, Antalya ve Bursa’da projeler geliştiren Eroğlu Gayrimenkul’ün gerçekleştirdiği ve önümüzdeki 2 yıl içerisinde tamamlamayı hedeflediği projelerin toplam büyüklüğü 2 milyon metrekareye ulaşmaktadır.


Colin’s ve Loft markaları ile global arenada önemli başarılara imza atarak tekstil sektöründe ilke edindiği ‘marka yaratma’ üzerine kurulu iş modelini inşaatta da devam ettirmeyi amaçlayan Eroğlu Gayrimenkul; 12 yılı aşan deneyimi ve sektörde markalaşmış profesyonel çalışanları ile sektörün klişelerini değiştirerek yeni bir dönem açacak hamlelerine başlamıştır. 2008’de açılan ve Hollandalı Corio tarafından satın alınan TekiraAVM’nin iş geliştirme ve inşaat süreçlerini yöneten, 2009’da Ümraniye Akkom Ofis Park projesini hayata geçiren Eroğlu Gayrimenkul, 2010’da ise Oksizen Konakları’nın daire teslimlerini yapmış ve İstanbul Lounge projesine imza atmıştır. Eroğlu Gayrimenkul 2011 yılında; konut alanında İstanbul Lounge-2, Yenimoda Evleri, Florya Ekşinar Konakları ve Bursa HarmonyTowers projelerinin yanı sıra; karma kullanım projesi Platform Merter, ofis projesi KağıthaneOfishane ve Antalya Ticari projesine başlamıştır.


Eroğlu Gayrimenkul; 2011 yılına ilişkin yaklaşık 2,5 milyar TL’lik yatırımlarını 2012 yılında, 5 yeni proje geliştirerek 3,2 milyar TL’ye ulaştırmayı hedeflemektedir.



Geri Dön