25 / 04 / 2024

Selçuk Geçer "dolar 30 TL olacak" dedi, tarih verdi!

Selçuk Geçer

Ekonomist Selçuk Geçer, dolar yatırımı yapmak isteyen vatandaşlar için önemli uyarılarda bulundu ve tarih verdi.



Deneyimli ekonomist Selçuk Geçer, kişisel YouTube hesabından yayınladığı yeni video ile dolar kurunun gidişatına ilişkin çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

Doların 30 lira seviyesini aşacağını savunan Geçer, sosyal medyada geniş yankı uyandıran "Dolar 30'da durursa iyi" başlıklı videosunda dolar ve altına yatırım yapmak isteyen vatandaşlar için önümüzdeki haftayı işaret etti.

Doların yıl sonuna kadar 35 TL bandına çıkabileceğini savunan Geçer, analizlerinde şu ifadelere yer verdi:

"Bu saatten sonra Türkiye'nin işi daha da zorlaşıyor. Dengeler daha da bozulacak. Yıl sonu umarım kırılmayla karşı karşıya kalmayız. 30-35 lira arasında dolar kuru bu seviyeyi tamamlarsa, oturup dua edelim. Kırılma olursa 3 haneli dolar kuru ile karşı karşıya kalabiliriz. Kimse şaşırmasın."

Selçuk Geçer "dolar 30 TL olacak" dedi, tarih verdi!

Ünlü ekonomistin dolar tahminleri adeta sosyal medyayı yerinden oynattı. Birçok sosyal medya kullanıcısı ünlü isme sert eleştirilerde bulundu.

Dolarla ilgili tahminlerde bulunan Geçer: "Peki, dolar nereye gider? Kısa vadede 17.80, 18, 18-20 seviyelerini görürüz. Sonra maksimum 1-2 ay içinde 21-22 lira seviyelerini görürüz Eylül itibariyle. Sonrasında Aralık ayına kadar 30 liranın üzerine çıkmış bir dolar kuru göreceğiz gibi" diye konuştu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön