27 / 04 / 2024

Selçuk Geçer'den dolar uyarısı: 'Sakın bunu yapmayın'

Selçuk Geçer'den dolar uyarısı: 'Sakın bunu yapmayın'

Doların bilirkişilerinden Selçuk Geçer, döviz kurlarında felaketinde kapıda olduğunu belirterek yatırımcılara tarihi uyarılar yaptı.



FED'in faiz kararı ve daha sonrasında Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın faizleri düşürme hamlesinin ardından dolar Türkiye'de yükselişine hız kazandırdı.

Dolar 18.53 TL bandına kadar yükselirken, doların kahini olarak bilinen tecrübeli ekonomist Selçuk Geçer'den yatırımcıyı ilgilendiren önemli uyarılar gelmeye devam ediyor.

Enflasyon oranı 80, 21 seviyesine çıkarken, Piyasa Uzmanı Selçuk Geçer, bunun için ciddi uyarılarda bulundu.

Selçuk Geçer den dolar uyarısı: Sakın bunu yapmayın

Enflasyonun düşmemesi halinde dolar kurunun kontrol edilemeyeceğini söyleyen Geçer, 3 aya dikkat çekti. Geçer, "Ekim, kasım, aralık aylarına dikkat edin. Türkiye ekonomisi büyük bir bataklığa sürükleniyor. Fakirler daha da fakirleşiyor. 3-5 zengin daha da zenginleşiyor. Orta sınıf kalmadı" değerlendirmesini yaptı.

'DOLAR KURUNDANSERT HAREKETLER GELECEK'

Dolara olan talebin artacağını söyleyen Selçuk Geçer, "Kısa vadeli borçların ödenme zamanı geliyor. Dolara olan talep artacak. Turizm gelirleri ile idare ettin bugüne kadar. Bundan sonra ne yapacaksın? Dolar kuru sert hareket edeceğini herkes görecek" dedi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön