26 / 04 / 2024

Selçuk Geçer'den doların gidişatına ilişkin tarihi uyarı! 70 TL'yi görebilir

Selçuk Geçer'den doların gidişatına ilişkin tarihi uyarı! 70 TL'yi görebilir

Piyasa Uzmanı Selçuk Geçer'den dolar ve gram altın için pik seviye tahmini geldi. Ağustos ayı sonlarında doları 20 liraları göreceğini ifade eden Selçuk Geçer bakın yıl sonu için bakın hangi tahminde bulundu?



Doların Ağustos ayında 20 lirayı görebileceğini açıklayan Piyasa Uzmanı Selçuk Geçer, altın içinse rekor seviyeleri işaret etti. Uygulanan Para Politikaların sonucunda 5 Nisan 1994 Tansu Çiller krizini örnek gösteren Geçer, akıl almaz dolar seviyesi verdi. Bakın dolar hangi rakamları görecek?

Ağustos ayında yükseliş trendinde vites yükselten Dolar/TL kuru 17,91 seviyesini gördü. 18 lirayı zorlayan doların akıbeti merak konusuyken Gram altında ise hızlı bir sıçrayış yaşandı. 960 TL'ye gerileyen gram altın Ağustos ayı itibariyle 1020 lira seviyelerini yokladı. Piyasa Uzmanı Selçuk Geçer'den dolar ve gram altın için pik seviye tahmini geldi. Ağustos ayı sonlarında doları 20 liraları göreceğini ifade eden Selçuk Geçer bakın yıl sonu için bakın hangi tahminde bulundu? İşte elinde dolar ve altın tutanları yakından ilgilendiren flaş değerlendirmeler.

Selçuk Geçer den doların gidişatına ilişkin tarihi uyarı! 70 TL yi görebilir

Uygulanan Para Politikalarını eleştiren Selçuk Geçer, dolar için yine yüksek tahminlerde bulundu. Ağustos ayının ilk haftasını yükselişle kapan Dolar/TL kuru 17,91 seviyelerini gördü. 18 liraya dayanan dolar kuru için tahminler veren Selçuk Geçer, ay sonunda dolayı 20 lira üzerini göreceğini ifade etti. Doların artık durdurulamayacağını belirten Geçer, hamleler 17 seviyelerinde tutabileceklerini belirtti. Dolar ve altın için her paylaşımında baskılanmadan bahseden Geçer, Dolar/TL kurunun yaz aylarında sakin kışa doğru pik seviyeler yapabileceğini söyledi. Kış ayında çok sert rüzgarların eseceğini iddia eden Selçuk Geçer, doların yıl sonunda 30 lira üstünü görebileceğini ifade etti. Dolar/Euro paritesine bağlı olduğunu söyleyen Geçer 30 lira rakamından daha yukarı bir durumlarda karşılaşılabileceğini sözlerine ekledi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön