28 / 03 / 2024

Selçuk Geçer'den flaş dolar tahmini! 25 TL olacak dedi tarih verdi! Hemen bakıp buna göre hareket edin!

Selçuk Geçer'den flaş dolar tahmini! 25 TL olacak dedi tarih verdi! Hemen bakıp buna göre hareket edin!

Nokta atışı yapan Selçuk Geçer inanılmaz tahminlerde bulundu! Tarih vererek dolar 25 TL olacak dedi! Geçen yılın son çeyreğinde döviz kurunun yükseliş trendine girmesiyle altın piyasası Aralık ayında rekor kırdı. Yeni rekor yolda mı? İşte Selçuk Geçer'in flaş dolar yorumu...



Geçen yılın son çeyreğinde döviz kurunun yükseliş trendine girmesiyle altın piyasası Aralık ayında rekor kırdı. Aralık ayının ikinci haftasında dolar 18 TL, euro 20 TL ve gram altın bin TL üzerinden gündelik hayatta satışa sunulan hizmetlere ve diğer hizmet ürünlerine yüksek oranlarda zamlar uyguladı.

Eylül ayından Aralık ayına kadar yukarı yönlü seyrini sürdüren ekonomik piyasalara bu aylarda Merkez Bankası'ndan faiz indirimine yönelik müdahaleler geldi. Fakat Merkez Bankası'nın faiz oranlarını toplamda 500 baz puan indirmesi yetmedi ve yeni bir ekonomik model doğdu. Türk Lirası ve döviz kuru ve altın fiyatı bir gecede düştü. Dolar birden 11 TL, euro 13 TL ve gram altın 600 TL'ye indi. Bunun ardından her şeyin bittiğini düşünen vatandaşlar, Ocak ayının başında şaşkına döndü. 

Dolar kahini Selçuk Geçer, dolarda 30 TL ve 70 TL için tarih verdi!

Olay Medya'da yer habere göre; döviz kurundaki ve altın fiyatındaki düzensiz dalgalanmalarla birlikte ekonomi piyasaları yükselişe geçti. Fed'in faiz kararlarıyla hız kazanmaya başlayan yukarı yönlü hareketler, 24 Şubat'ta Rusya-Ukrayna savaşının resmen başlamasıyla ivme kazandı.

Ekonomist Selçuk Geçer, şu anda birden fazla faktör altında yükseliş hareketini sürdüren ve Aralık 2021'de rekor seviyelere yaklaşan ekonomik piyasaların açıklamalarını güncelledi.  

İşte Selçuk Geçer'in flaş dolar yorumu...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön