24 / 04 / 2024

Dolar için güncel son dakika tahmini geldi! Selçuk Geçer’den flaş çağrı! Bir anda o rakamı görecek!

Dolar için güncel son dakika tahmini geldi! Selçuk Geçer’den flaş çağrı! Bir anda o rakamı görecek!

Dolar/TL'de devamlı olarak yukarı yönlü hareket izlenirken ekonomist Selçuk Geçer'den çok konuşulacak ağustos ayı ve sene sonu tahmini geldi. Selçuk Geçer’den flaş çağrı! Bir anda o rakamı görecek! İşte ayrıntılar...



Dolar/TL'de devamlı olarak yukarı yönlü hareket izlenirken ekonomist Selçuk Geçer'den çok konuşulacak ağustos ayı ve sene sonu tahmini geldi. Geçer, "Ağustos sonu eylül başı itibari ile 20 liranın üstünde bir dolar kuru tutabilirler. 17 olarak gördüğümüz dolar kurunu bir anda 60-70 lira olarak görebiliriz " ifadelerini kullandı.

Dolar küresel anlamda artışına devam ederken, Türk Lirası cam gibi kırılgan yapısı dolar karşısında değer kaybını güçlendirdi.

Dolar adım adım 20 oluyor! 18 TL’yi geçen dolar bugün ne kadar? Hemen bakın! 7 Ağustos 2022 Dolar kuru...

Dolar/TL, faiz ile döviz politikası başta olmak üzere ekonomi tercihlerine dönük korkular, yüksek enflasyon ve küresel resesyon korkusuyla 18 seviyesini de geride bıraktı.

Daha önceleri de doların 30 Türk Lirası'nı geride bırakacağına yönelik paylaşımlarıyla gündeme gelen ekonomist Selçuk Geçer bu kez de ağustos ayı ve yıl sonunu işaret etti! Selçuk Geçer korkutan tahminlerde bulundu.

İşte Selçuk Geçerden dolar tahmini...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön