25 / 04 / 2024

Selçuk Yöntem'i dolandırılan emlakçı tutuklandı!

Selçuk Yöntem'i dolandırılan emlakçı tutuklandı!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde ünlü oyuncu Selçuk Yöntem'i 350 bin TL dolandırılan emlakçı Yasemin T. ile ilgili karar verildi. Mahkeme, Yasemin T'nin tutuklu yargılanmasına hükmetti.



Ünlü oyuncu Selçuk Yöntem'i Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde 350 bin TL dolandırılan emlakçı Yasemin T. ile ilgili polis soruşturması tamamlandı. 

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Yasemin T. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Mahkemeye bilgi veren polis, Yasemin T.'nin Selçuk Yöntem'den başka bir kişiyi de dolandırdığını açıkladı. 

Polis tarafından verilen ifadeye göre, Yasemin T., iki olayda 650 bin TL dolandırıcılık yaptı. Polis, zanlının kaçma ihtimali olduğunu iddia ederek tutuklu yargılanmasını istedi. Mahkeme de Yasemin T.'nin tutuklu yargılanmasına karar verdi.

OLAY NASIL OLMUŞTU

Ünlü oyuncu Yöntem, Girne Polis Müdürlüğü'ne gidip Yasemin T. adlı emlakçı tarafından dolandırıldığını iddia ederek şikayet etmişti. Yöntem, polise verdiği ifadesinde Yasemin T.'ye Girne'de alınacak bir ev için 350 bin TL gönderdiğini ancak evin alınmadığını, paranın da kendisinegeri verilmediğini söylemişti. Yöntem'in suç duyurusu üzerine Yasemin T., Girne'de gözaltına alınmıştı. Yasemin T. tefecilere olan borcu nedeni ile parayı aldığını söylemişti.

Yöntem'in olayının patlak vermesinden sonra bir iş insanı da Yasemin T. tarafından dolandırıldığı iddiasıyla polise başvru yapmıştı.


Geri Dön