29 / 03 / 2024

Selçuk Yöntem emlakçı dolanlarırıcı

Selçuk Yöntem emlakçı dolanlarırıcı

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde ünlü oyuncu Selçuk Yöntem'i 350 bin TL dolandırılan emlakçı Yasemin T. ile ilgili karar verildi. Mahkeme, Yasemin T'nin tutuklu yargılanmasına hükmetti.

Doların yönü belli oldu! Dolar net bu kadar olacak! Doları bilen adam Selçuk Geçer tarih verdi!

Dolar/TL kuru yükselmeye devam ediyor. Rekor üstüne rekor kıran dolar kuru tarihi seviyelere yükseldi. Doları bile adam Selçuk Geçer, dolardaki yükselişi değerlendirerek geleceği net seviyeyi açıkladı.

Selçuk Geçer dolarda büyük fırtınanın tarihini açıkladı: 70 TL’ye çıkacak!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası faizi yüzde 45'te sabit tuttuğunu açıklarken, ekonomistlerden de dolar ve altın açıklamaları peş peşe geldi. Ekonomist Selçuk Geçer yaptığı açıklamada dolar kurunun 70 TL olacağı tarihi açıkladı.  İşte Geçer'in o açıklaması...

Selçuk Geçer: Bombayı patlatayım mı? 2024'te konut fiyatları çok yükselecek!

Ekonomist Selçuk Geçer, konut ve otomobil fiyatlarını değerlendirdi. Geçer 2025 yılından itibaren konut ve otomobil fiyatlarının agresifleşeceğini kaydetti. 

Selçuk Geçer 'bu işin lamı cimi yok' diyerek doların füze gibi fırlayacağı tarihi açıkladı!  Yüzyılın yükselişi olacak!

Ekonomist Selçuk Geçer, doların şu andaki konumunun çok değerli olduğunu belirterek,  doların yükseleceği tarihi ve geleceği zirveyi açıkladı.

Doların kahini Selçuk Geçer'den çarpıcı açıklama: Doları geleceği gün yüzüne çıktı! Aman sakın bunu yapmayın!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer'in kahin gibi çıkardığı öngörüler, dolar yatırımcıları arasında büyük bir merak uyandırdı. Ekim, Kasım ve Aralık aylarının önemini vurgulayan Geçer, dolar sahiplerine "Dolarınızı sakın satmayın!" uyarısında bulunuyor.

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den yürekleri ağza getiren açıklama! Dolarda bu seviyenin altını sakın beklemeyin...

23 TL'yi aşan dolar/TL kuru için ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den yürekleri ağza getiren açıklama geldi. Dolarda bu seviyenin altını sakın beklemeyin...

Piyasa uzmanı Selçuk Geçer bombayı patlattı! Dolar neden yükseliyor?

Ülke ekonomisini yüksek seviyede etkileyen ve son zamanlar yaşanan dalgalanma ile piyasayı panik havasına sokan dolar, euro ve altın fiyatları, vatandaşında gerilmesine sebep oldu. Uzman isim Selçuk Geçer son yaşanan gelişmelerle alakalı uyarılarda bulundu. 

Ekonomist Selçuk Geçer, doların yükseliş tahminleriyle yatırımcıları uyarıyor: 35 liranın üzerine çıkacak!

Ekonomist Selçuk Geçer, Türkiye'nin ekonomik durumuna ilişkin endişelerini dile getirdi ve dolar kurunda ciddi bir yükseliş öngördü. İşte ayrıntılar...

Dolar roket gibi fırlayacak! Net bu kadar olacak! Selçuk Geçer açık açık tarih verdi! Büyük operasyon geliyor

Dolar kurunda son dakika gelişmeler yatırımcıların gündeminde. Yatırımcılar dolar yükselecek mi sorusunun yanıtını merak ederken Selçuk Geçer, tarih vererek doların roket gibi fırlayacağını söyledi. Büyük operasyon geliyor! 

Dolar 40 TL olacak! Tarih açıklandı! Doları bilen adam Selçuk Geçer'den yürekleri ağza getiren açıklama geldi!

Doları bilen adam Selçuk Geçer doların 40 TL olacağı tarihi açıkladı. İşte yürekleri ağza getiren o dolar açıklaması...

Dolar her an patlayabilir! Ekonomist Selçuk Geçer'den şimdi yürekleri ağza getiren açıklama geldi! Koşun, hemen bakın

Dolar yorumları ile tanınan Ekonomist Selçuk Geçer'den dolar ile ilgili yürekleri ağza getiren bir açıklama geldi. Dolar her an patlayabilir! Koşun, hemen bakın!

Doların 3 gün sonra ne kadar olacağı belli oldu! Ekonomist Selçuk Geçer yürekleri ağza getiren o açıklamayı yaptı!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doların 3 gün sonra ne kadar olacağını açıkladı. Açıklamayı gören yatırımcıların yürekleri ağzına geldi. İşte o dolar açıklaması...

Ekonomist Selçuk Geçer, dolar bugün yarın bu seviyeyi görecek! En yüksek rakam verildi! Taş üstünde taş kalmayacak

Ekonomist Selçuk Geçer yukarı yönlü hamle gösteren dolar için; bugün yarın bu seviyeyi görecek diyerek en yüksek rakamı verdi.

Selçuk Yöntem emlakçı dolanlarırıcı Haberi

Selçuk Yöntem emlakçı dolanlarırıcı

Ünlü oyuncu Selçuk Yöntem'i Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde 350 bin TL dolandırılan emlakçı Yasemin T. ile ilgili polis soruşturması tamamlandı. 

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Yasemin T. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Mahkemeye bilgi veren polis, Yasemin T.'nin Selçuk Yöntem'den başka bir kişiyi de dolandırdığını açıkladı. 

Polis tarafından verilen ifadeye göre, Yasemin T., iki olayda 650 bin TL dolandırıcılık yaptı. Polis, zanlının kaçma ihtimali olduğunu iddia ederek tutuklu yargılanmasını istedi. Mahkeme de Yasemin T.'nin tutuklu yargılanmasına karar verdi.

OLAY NASIL OLMUŞTU

Ünlü oyuncu Yöntem, Girne Polis Müdürlüğü'ne gidip Yasemin T. adlı emlakçı tarafından dolandırıldığını iddia ederek şikayet etmişti. Yöntem, polise verdiği ifadesinde Yasemin T.'ye Girne'de alınacak bir ev için 350 bin TL gönderdiğini ancak evin alınmadığını, paranın da kendisinegeri verilmediğini söylemişti. Yöntem'in suç duyurusu...