17 / 04 / 2024

Selçuk'ta dönüştürülen alanlar meclis gündeminde!

Selçuk'ta dönüştürülen alanlar meclis gündeminde!

İzmir'in Selçuk ilçesinde riskli alan olarak ilan edilmesi talep edilen yerler ve dönüştürülen alanlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Polat, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...



CHP  İzmir  Milletvekili Mahir Polat, İzmir'in Selçuk ilçesinde riskli alan olarak ilan edilmesi talep edilen yerlere ve dönüştürülen alanlara ilişkin soru önergesi hazırladı. Polat, sorusunun Çevre Ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat'ın soruları:
1- İzmir ili Selçuk ilçesinde zemin yapısı kapsamında can ve mal kaybına sebep olabilecek unsurlarından dolayı riskli alan ilan edilmesi talebinde bulunulmuş mudur?
2- İzmir ili Selçuk ilçesinde üzerindeki yapılaşma kapsamında can ve mal kaybına sebep olabilecek yapısal unsurları barındıran yapıları içerdiği gerekçesiyle riskli alan ilan edilmesi talebinde bulunulmuş mudur? Bulunulduysa buralar nelerdir?
3- Bakanlığınızca İzmir ili Selçuk ilçesinde kaç tane bağımsız birim dönüştürülmüştür?
4- Bakanlığınıza İzmir ili Selçuk ilçesinde kaç tane bağımsız birim ''Kentsel Dönüşüm Eylem Planı'' çerçevesinde değerlendirilecek dönüştürülmüştür?


Geri Dön