18 / 04 / 2024

Selective Kartal'da 144 bin TL'ye! Taksitler teslimden sonra!

Selective Kartal'da 144 bin TL'ye! Taksitler teslimden sonra!

Alper İnşaat tarafından Bölgesi Kartal'da inşa edilen Selective Kartal Evleri 3 ay sonra sahiplerine teslim ediliyor



Önceki aylarda 2+1 ve 4+1 daire satışları tamamlanmış olan projede, sınırlı sayıda 1+1 ve 3+1 daire kaldı.. Özellikle 1+1 daireler, hem yatırımcı hem de kirada oturup ev sahibi olmak isteyen kesim tarafından yoğun talep görüyor.. Dairelerin Tuzla Koyu, Adalar ve Marmara Denizi manzaralı olması da evin değerine değer katıyor.. Selective Kartal Evleri'nin yüzde 65'i satıldı.

Şubat ayında dairesini alan ev sahipleri Mayıs 2010'da evlerine taşınabilecek!

KAMPANYA BİLGİSİ

Teslime az bir süre kalması nedeniyle, Şubat ayına zengin bir kampanya ile merhaba diyen, Selective Kartal Evleri'nin 28 Şubat'a kadar sürecek olan kampanyasında;

Ev sahibi olmak isteyen kişiler, teslime kadar 3 ay boyunca taksit ödemeyecek, taksit ödemeleri evi teslim aldıktan sonra yani Haziran ayında başlayacak.. Peşinat ödemesi ise Ocak 2011'de

Selective Kartal Evleri, Şubat kampanyası ile ev sahibi olmak isteyenlerin hem taksit hem de peşinat yükünü hafifletiyor.. Özellikle kiracı olup, ev sahibi olmayı düşünen kişiler bir yandan kira ödeyip diğer yandan ev taksidi ödemekten kurtulacaklar..

Peşinat ödemesinin Ocak 2011'de yapılacak olması ise, kampanyanın sağladığı bir diğer avantaj.. 

Peşinatı sözleşme anında vermek isteyenlere ise, ödediği peşinat üzerinden yüzde 10 indirim uygulanıyor..

Kampanyanın bir diğer özelliği ise, ara ödeme olmaması..

Bölgenin yatırım değerinin yüksek olması sebebiyle özellikle 1+1 dairelere çok yoğun ilgi olduğunu belirten yetkililer, Şubat kampanyasındaki taksit ve peşinat erteleme avantajı ile birlikte, 

Selective Kartal Evleri'ne özel vade oranları ile 120 aya kadar banka kredisi kullanılabileceğini de belirtiyor. 120 ay için vade oranı sadece %0,90."

Ayrıca, peşin ödemelerde daire bedeli üzerinden %10 indirim uygulanıyor.. 

PROJE BİLGİSİ

Alper İnşaat tarafından yapımı hızla devam eden Proje 5.380 m2 alan üzerine kurulu 15 ve 18 katlı 2 blokta toplam 166 daireden oluşmaktadır. Daireler bir kısmı Adalar ve Marmara Denizi manzaralı, bir kısmı ise site, havuz ve şehir manzaralıdır.

Yüksek yaşam standartlarıyla E-5'e sadece 1 dakika mesafede olan Selective Kartal Evleri, seçici kişilikleriyle "Selective" bir hayat arayanlar için tasarlandı.. 

Üst düzey deprem güvenliği
24 saat site güvenliği
Yetişkin ve Çocuk Yüzme Havuzları
Çocuk Oyun Alanı ve Pergolalar
Fitness Center
Tenis Kortu
Basket Alanı
2 adet Teras Cafe ve 1 adet Havuz Cafe
Bay / Bayan sauna
Teleskop
Çok amaçlı salon,
Hobi Odası
Kapalı Otopark 

Daire içlerinde, 

Tümüyle 1. sınıf malzemeler
Hazır TV ve iletişim alt yapısı
Odalarda laminat parke,
Islak zeminler 1. sınıf granit seramik
Ankastre seti (fırın, set üstü ocak, davlumbaz ve bulaşık makinesi), kombi, mutfak ve banyo dolapları ile portmanto fiyata dâhil ve kullanıma hazır olarak teslim edilecek. Ayrıca, her iki bloğun altında her daire için depo alanları bulunuyor..

Selective Kartal Evleri'nde üçü 1+1 olmak üzere toplamda 6 tip daire seçeneği bulunuyor.

2+1 ve 4+1 daire satışları  tamamlanan projede 1+1 daireler 144 bin TL'den ve 3+1 daireler 290 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

1+1 daire tipi 67,72 metrekare -71,03 metrekare- 73,38 metrekare

3+1 daire tipi 146,60 metrekare

Projeden daire satın almış olan kişiler, 

E-6 bağlantı yoluna yakınlığı ve E5'e 1 dakika mesafede olması dolayısıyla hem şu an hem de yakın gelecekteki ulaşım alternatiflerinin (metrobüs, metro ve Anadoluray projesi) çok olması,
Teslim tarihinin yakın olması,
Cazip ödeme seçenekleri,
Kartal'ın geleceği ile ilgili planlar,
Yatırım için uygunluğu, nedeniyle Selective Kartal Evleri'ni tercih ettiklerini belirtiyorlar..

EV ALMA KOMŞU AL

Selective Kartal Evleri'nin bir diğer özelliği ise, kalabalık site ortamlarından uzak, komşuluk ilişkisine imkan tanıyan samimi bir site ortamının olması..

Günümüzde kalabalık site ortamlarında kimse kimseyi tanımıyor, her gün birbirimize ve hayata teğet geçiyoruz.. Selective Kartal Evleri oluşturduğu sıcak, samimi ve sosyal site konsepti sayesinde insanların yeniden birbirine ve hayata dokunmasına imkan tanıyor.. 

Bu konseptte iş  hayatının yoğunluğundan yorgun düşmüş kişiler bile, gün batımında Teras Cafe'de dostlarıyla keyifli vakit geçirebilecek veya çok amaçlı salonda çocuklarının doğum günlerini veya özel günleri sevdikleriyle paylaşabilecek.. En yakın arkadaşıyla tenis maçı yapıp, maçın yorgunluğunu havuz keyfiyle atabilecek.. Selective Kartal Evleri'ni tercih edenler, seçici davranmanın ödülünü alacak, hayata yeni bir başlangıç yapabilecek.. 

0216 444 11 89

www.selectivekartal.com


Geri Dön