28 / 03 / 2024

Selen Soyder ve Oren Fransez Bebek'e taşındı!

Selen Soyder ve Oren Fransez Bebek'e taşındı!

Selen Soyder ve Oren Fransez, yaz aylarında başlayan aşklarını nikah masasına taşımaya karar verdi. İkili, ilk iş olarak Bebek'te birlikte yaşayacakları büyük bir ev tuttu.



YAKIŞIKLI oyuncu Tolgahan Sayışman ile uzun süren ilişkisinin ardından kalbini reklamcı Oren Fransez'e kaptıran Selen Soyder'in mutluluğuna diyecek yok. Yaz başından beri aşk yaşayan Selen Soyder ve Oren Fransez'in evlilik hazırlıklarına başladıkları öğrenildi. İkili, önceki gün evlerini taşıdı. 


Bebek'te yaşadıkları evlerini küçük geldiği için 500 metre ilerideki daha büyük bir eve taşıyan Soyder ve sevgilisinin yaz aylarında evleneceği öğrenildi. İkili, eşyalar taşındıktan sonra Alaçatı Muhallebecisi'ne giderek tatlı keyfi yaptı. Oren Fransez, daha önce de Kıvanç Tatlıtuğ'un sevgilisi Başak Dizer'le evlilik yapmıştı.


GEZGİNCİ AŞIKLAR

Selen Soyder ve Oren Fransez'in Çeşme'de başlayan aşkları evlilik masasına doğru ilerliyor. Gezmeyi çok seven ikili, sık sık Avrupa ülkelerine tatile gidiyor.Selen Soyder ve Oren Fransez, eşyalar taşınırken, nakliyecilerin yanından bir an olsun ayrılmadı.


Takvim


Geri Dön