26 / 04 / 2024

Selim Koray kimdir?

Selim Koray kimdir?

Koray İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selim Koray kimdir? Selim Koray, ne zamandan beri Koray İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev alıyor? İşte Selim Koray'ın biyografisi...



Selim Koray kimdir?

Selim Koray, Koray İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı. Selim Koray, 03 Kasım 2013’te gerçekleşen Fenerbahçe Kongresi’nde Mehmet Ali Aydınlar'ın Yönetim Kurulu Adayı ve aynı zamanda 27 Şubat 2012’den beri Türkiye Futbol Federasyonu Futbol Gelişim Direktörlüğü'nden sorumlu yönetim kurulu üyesidir.


Lise eğitimini Saint Joseph Fransız Lisesi'nde tamamlayan Selim Koray, Üniversite eğitimini ise Michigan Üniversitesi'nde İşletme okuyarak devam ettirdi. 


Selim Koray, Koray Holding'in kurucusu Ayduk Esat Koray'ın iki oğlundan biridir.


Yıldırım Demirören başkanlığındaki Türkiye Futbol Federasyonunda önce Milli Takımlar'dan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi olarak göreve başlayan Selim Koray, sonrasında FGD'den Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi oldu ve halen bu görevine devam etmektedir. 


Türkiye'nin önde gelen inşaat şirketlerinden Koray İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanlığını yapan Selim Koray ayrıca Yapı Kredi-Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş ve Koray Holding'de Yönetim Kurulu Üyeliği yapmaktadır.


Evli ve 2 çocuk babası olan Selim Koray ayrıca İngilizce ve Fransızca bilmektedir. İstanbul Golf Kulübü ve Fenerbahçe Spor Kulübü eski yöneticisidir.



Selim Koray, Recep Tayyip Erdoğan'ı Nobel'e aday gösterdi!


Geri Dön