25 / 04 / 2024

Selin Evleri'nde 135 bin TL'ye! Önce otur sonra öde!

Selin Evleri'nde 135 bin TL'ye! Önce otur sonra öde!

Yakuplu'da inşa edilen Selin Evleri'nde "Önce otur sonra öde" kampanyası başlatıldı



Şenka İnşaat tarafından Beylikdüzü Yakuplu'da 30 bin metrekare arsa üzerine yapılan Selin Evleri, 17 blokta, 6 tip konut seçeneği ile toplam 240 daireden oluşuyor. Alanları 93 ile 150 metrekare arasında değişen daireler 2+1 ve 3+1 olarak yapılıyor. Konutların hemen teslim edildiği projede son daireler satılıyor.

Projede fiyatlar 135 bin TL ile 265 bin TL arasında değişiyor. ING Bank ile yapılan anlaşma kapsamında yüzde 25 peşinatla, 60 aya yüzde 1,27 faiz oranıyla uygun ödeme koşulları sunuluyor.

Selin Evleri, ITU destekli zemin etüdü yapılmış olup radye temel üzerine inşa ediliyor. Bloklarda katlar arasındaki geçişlerde ses izolasyonu oluşturan Asmolen uygulaması yapılıyor. Binaların taşıyıcı sistemleri zemin özellikleri en ince ayrıntısına kadar dikkate alınarak özellikle depreme karşı son derece güvenli şekilde tasarlanıyor.

Yaklaşık 1 yıl önce yaşamın başladığı Selin Evleri'nde sosyal tesisler arasında kapalı ve açık yüzme havuzu, sauna, yürüyüş ve bisiklet parkurları, tenis-basketbol-voleybol sahaları, fitness center, yer altı ve yerüstü özel otoparkı ve alışveriş merkezi yer alıyor. Ayrıca 24 saat kamera kontrollü güvenlik sistemi, diafon ve TV sistemi ve çevre aydınlatma sistemleri bulunuyor.

Selin Evleri, Beylikdüzü CarrefourSa AVM'ye yürüyüş mesafesinde bulunuyor.

0212 852 32 52

www.selinevleri.com

[email protected]

Sinem ÖZTÜRK/Emlakkulisi.com


Geri Dön