18 / 04 / 2024

SEM'lerin yeni gözdesi, mortgage brokerları!

SEM'lerin yeni gözdesi, mortgage brokerları!

Türkiyenin tek Uluslararası Mortgage Broker ve Kişisel Kredi Danışmanlığı şirketi MMI Group, üniversitelerin Sürekli Eğitim Merkezleri (SEM)ile işbirliği yaparak Mortgage Broker ve Kişisel Kredi Danışmanı yetiştiriyor



Türkiyenin tek Uluslararası Mortgage Broker ve Kişisel Kredi Danışmanlığı şirketi MMI Group, üniversitelerin Sürekli Eğitim Merkezleri (SEM)ile işbirliği yaparak Mortgage Broker ve Kişisel Kredi Danışmanı yetiştiriyor. Bu yeni meslek çok kısa sürede SEMlerin gözdesi oldu.

Üniversite Semleri kanalıyla uzman yetiştirip gayrimenkul sektörünün 25 bin broker ihtiyacına cevap vermeye çalışıyor

Türkiyenin ilk uluslararası Mortgage Broker şirketi olan MMI Group Genel Müdürü ve Uluslararası Mortgage Broker Alp Demirler bu yeni kariyer fırsatı ile ilgili şunları söyledi:
 On beş yıllık uluslararası Mortgage Brokerlık deneyimimizi paylaşmak adına Türkiyede bu eğitimleri Yıldız Teknik Üniversitesi SEM ile düzenlemeye başladık. Daha fazla kişiye ulaşmak için İstanbul dışında ilk önemli adımı  İzmir  Ekonomi Üniversitesi ile atarak Ege bölgesinde toplam 8 ilde Brokerlar yetiştirmeye başlıyoruz.  Diğer bölgelerdeki üniversitelerden de Mortgage Broker ve Kişisel Kredi Danışmanı yetiştirme konusunda yoğun talepler almaktayız. Önümüzdeki 3 yıl içerisinde işbirliği yaptığımız üniversitelerin Sürekli Eğitim Merkezi (SEM) sayısını 10a çıkarmayı hedeflemekteyiz. dedi. 

SEMlerde Düzenlenen 42 Saatlik Mortgage Broker ve Kişisel Kredi Danışmanı Eğitiminden Mezun Olanlar İçin Bankalardan Özel Talepler

Birçok banka ile çalışan MMI Group, mezunları ile bankalar arasında köprü görevi oluşturmaya başladı. MMInın Genel Müdürü Alp Demirler konu ile ilgili olarak şunları söyledi: MMI Group aktif olarak brokerlık hizmeti veren bir şirket olması nedeniyle birçok banka ile işbirliği içerisinde. Hizmetimizin kalitesini çok iyi bilen bankaların ilgisi bizim yetiştirdiğimiz brokerlara karşı arttı. Yakın zamanda birkaç banka ile insan kaynağı konusunda önemli projelere başlayacağız. Şimdilik bize gelen taleplere eğitim alan kursiyerlerimizin CVlerini bankalarla paylaşarak cevap veriyoruz. 

Kariyer Net ve MMI Group Ortak Çalışma Başlattılar

Sektörün daha sağlıklı büyümesi ve uzman sayısını arttırabilmek için konusunda Türkiyenin 1 numaralı ismi olan Kariyer Net ile işbirliğini yaptıklarını belirten MMI Groupun Genel Müdürü Alp Demirler Türk tüketicisinin kredilere karşı sıcak ilgisi kredi kullanma pazarının tahmin edilenden de kısa sürede büyüyeceğini göstermekte. Bu süreç içerisinde tüketicinin ihtiyaçlarına cevap verebilecek uzmanların oluşturulmasında İK ve kariyer şirketlerine de önemli görevler düşmekte. Bankalar, inşaat firmaları, emlak şirketleri başta olmak üzere bünyelerinde Mortgage Broker ve Kişisel Kredi Danışmanı çalıştıracak firmaların eleman ihtiyaçlarını Kariyer Net ile yaptığımız işbirliği ile karşılamayı hedeflemekteyiz. SEMlerle yapacağımız eğitimlerde de Kariyer Net ile işbirliği içerisinde olacağız. dedi.

Kariyer Net işbirliği İle gerçekleşecek olan eğitimler 23 Eylülde Yıldız Teknik ve İzmir Ekonomi Üniversitesi de start alıyor. Daha detaylı bilgi almak isteyenler www.mmi.com.tr sitesini ziyaret edebilirler.


Geri Dön