18 / 04 / 2024

Semt Kocaeli'de ödeme kampanyası 31 Ocak'ta sona erecek!

Semt Kocaeli'de ödeme kampanyası 31 Ocak'ta sona erecek!

Pekdemir İnşaat'ın Kocaeli'de hayata geçirdiği Semt Kocaeli projesinde avantajlı satışlar devam ediyor. 




İnşaat çalışmalarının hızla devam ettiği Semt Kocaeli Projesi’nde, tamamlanan bahçe dubleksi örnek daire ile eşzamanlı başlattığı cazip ödeme kampanyası, 31 Ocak’ta sona erecek. 

 

Pekdemir İnşaat, Semt Kocaeli’nde banka kredisi ile daire satın almak isteyenler için, yüzde 1 peşinat kolaylığı ve piyasanın altında aylık yüzde 0,95 faiz avantajı sağlıyor. Pekdemir İnşaat, banka kredili satışlarda ayrıca, daireler için 30 ay, bahçe dubleksleri için ise 50 ay sıfır faiz seçeneği sunuyor.

 

Semt Kocaeli’de, günde aralıksız 18-20 saate ulaşan çalışma hızıyla, 6’şar katlı 15 blok büyük bir hızla inşa ediliyor. Birçok bloğun kaba inşaatının tamamlandığı projede, özellikle 2017 Ekim-Aralık döneminde inşaatın rekor hızla ilerlediği gözlenirken, tüm blokların kaba inşaatının kısa bir süre içinde tamamlanabileceği öngörülüyor. 

 

2019 yılı Mart ayından itibaren dairelerin sahiplerine teslim edileceği Semt Kocaeli Projesi’nde, 2+1 ve 3+1 ara kat daire seçeneklerinin yanı sıra, 3+1 ve 5+1 bahçe dubleksi gibi daire seçenekleri bulunuyor. 

 

Web: http://www.semtkocaeli.com/


Geri Dön