20 / 04 / 2024

pekdemir inşaat Semt Kocaeli projesi

pekdemir inşaat Semt Kocaeli projesi

Pekdemir İnşaat'ın Kocaeli'de hayata geçirdiği Semt Kocaeli projesinde avantajlı satışlar devam ediyor. 

Ayvansaray Kasım Günani Semt Konağı'nın inşaatı tam gaz!

Fatih Ayvansaray Mahallesi’nde inşa edilen Kasım Günani Semt Konağı ve Kütüphanesi’nin inşaatı tam gaz devam ediyor...

Fatih Vani Dergâhı Semt Konağı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Fatih Belediyesi tarafından hayata geçirilen Vani Dergâhı Semt Konağı'nın inşaatı tamamlanıyor.

Pekdemir İnşaat'tan Yuvacık'a 2 bin konutluk yeni proje!

Bugüne kadar kentte 2 bin 500'ün üzerinde konut üreten Pekdemir İnşaat Yuvacık bölgesinde altı etaptan oluşan 2 bin konutluk bir proje için lansmana çıkacaklarını açıkladı..

Gebze Ulus Semt Polikliniği inşaatında sona yaklaşıldı!

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in girişimi ile inşaat çalışmalarına başlanan Ulus Semt Polikliniği inşaatında sona geliniyor. 

Gebze Ulus Semt Polikliniği'nin inşaatı yıl sonunda tamam!

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Belediye tarafından Ulus Mahallesi’nde yaptırılan Semt Polikliniği'nin inşaatını inceledi. Köşker, proje inşaatının yıl sonunda tamamlanacağını söyledi.

Pekdemir İnşaat’tan Kocaeli’ye yeni proje!

Evimiz Kocaeli’yi, tam zamanında eksiksiz sahiplerine teslim eden ve tüm dairelerin satışını tamamlayan Pekdemir İnşaat, yeni yılı, Kocaeli’de konut standartlarını değiştirecek, sıra dışı bir projeyle karşılıyor.

Piyalepaşa İstanbul’da inşaat başladı!

Polat, yarım asırlık tecrübesi ile İstanbul Piyalepaşa’da yeni bir yaşam alanı kuruyor. Türkiye’de özel sektör tarafından yapılan en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Piyalepaşa İstanbul’da inşaat başladı. Bölgede semt kültürü yeniden hayat bulacak.

Edirne Erikli Semt Polikliniği'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Edirne Erikli Sahilinde bulunan ve Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nden Sağlık Bakanlığına tahsis edilen alana Şirketler Grubu tarafından yapılan Erikli Semt Polikliniği'nin kaba inşaat çalışmaları sona erdi.

Pekdemir İnşaat Evimiz Kocaeli'de 10 yıl 0 faiz fırsatı!

Pekdemir İnşaat imzası taşıyan Evimiz Kocaeli'de yoğun ilgi gören kış kampanyası devam ediyor. Kampanyada yüzde 30 peşinat ödemesi yapanlar için 6 yıl sıfır faiz, yüzde 50 peşinat vermek isteyenler için de 10 yıl sıfır faiz fırsatı sunuluyor.

Pekdemir İnşaat Evimiz Kocaeli'de 10 yıl 0 faiz imkanı!

Pekdemir İnşaat tarafından hayata geçilen Evimiz Kocaeli projesi 10 yıl sıfır faiz imkanı sunuyor. 936 konuttan meydana gelen projeside ödemeler 6 ya da 10 yılda sıfır faizle yapılıyor.

Pekdemir İnşaat'tan Kocaeli'de işyeri inşa edecek!

Pekdemir İnşaat Leyla Atakan Caddesi üzerinde inşaata başladı. İlimizin başarılı mimarlarından Seyhan Serimer'in projesini çizdiği inşaat dört katlı işyeri olarak planlandı.

Mortgage kanunuyla inşaat sektörünün önü açıldı!

Kocaeli 'nin en büyük markalı konut projesine 70 yıllık Pekdemir inşaat imza attı. Halen şirketi iki kuşak birlikte yönetiyor. Yönetim Kurulu Başkanı Sami Pekdemir, hedeflerinin önce İstanbul sonra da yurtdışı olduğunu söylüyor...

Pekdemir İnşaat'tan 'Evimiz Kocaeli' kampanyası!

'Evimiz Kocaeli' projesinde 1 Temmuz'dan itibaren daire teslimine başlayan Pekdemir İnşaat, satıştaki daireler için yeni fırsat sunuyor. Şirket, "60 aya kadar 0 faiz" kampanyasını duyurdu.

pekdemir inşaat Semt Kocaeli projesi Haberi

pekdemir inşaat Semt Kocaeli projesi


İnşaat çalışmalarının hızla devam ettiği Semt Kocaeli Projesi’nde, tamamlanan bahçe dubleksi örnek daire ile eşzamanlı başlattığı cazip ödeme kampanyası, 31 Ocak’ta sona erecek. 

Pekdemir İnşaat, Semt Kocaeli’nde banka kredisi ile daire satın almak isteyenler için, yüzde 1 peşinat kolaylığı ve piyasanın altında aylık yüzde 0,95 faiz avantajı sağlıyor. Pekdemir İnşaat, banka kredili satışlarda ayrıca, daireler için 30 ay, bahçe dubleksleri için ise 50 ay sıfır faiz seçeneği sunuyor.

Semt Kocaeli’de, günde aralıksız 18-20 saate ulaşan çalışma hızıyla, 6’şar katlı 15 blok büyük bir hızla inşa ediliyor. Birçok bloğun kaba inşaatının tamamlandığı projede, özellikle 2017 Ekim-Aralık döneminde inşaatın rekor hızla ilerlediği gözlenirken, tüm blokların kaba inşaatının kısa bir süre içinde tamamlanabileceği öngörülüyor. 

2019 yılı Mart ayından itibaren dairelerin sahiplerine teslim edileceği Semt...