26 / 04 / 2024

Gebze Ulus Semt Polikliniği'nin inşaatı yıl sonunda tamam!

Gebze Ulus Semt Polikliniği'nin inşaatı yıl sonunda tamam!

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Belediye tarafından Ulus Mahallesi’nde yaptırılan Semt Polikliniği'nin inşaatını inceledi. Köşker, proje inşaatının yıl sonunda tamamlanacağını söyledi.



Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Ulus Mahallesi’nde inşaatı devam eden semt polikliniğini inceledi. Başkan Köşker, “İnşallah bu yıl sonunda Ulus Semt Polikliniği inşaatı tamamlanıp bölgeye hizmet verecek” açıklamasında bulundu.


Başkan Köşker, yılsonunda bitmesi planlanan Ulus Semt Polikliniği'nin inşaatı hakkında bilgi aldı. 


Başkan Köşker” Çalışmalar planlanan programa uygun olarak gayet güzel ilerliyor. Mahalle ve bölge sakinleri de sabırsızlıkla semt polikliniğinin bir an önce hizmete girmesini bekliyor. Umut ediyoruz ki Ulus Semt Polikliniği’nin inşaatı yılsonunda tamamen bitecek. Bizler de Sağlık Bakanlığı ile yaptığımız protokole göre devrini yapacağız. İnşaatı devam semt polikliniğinin bir bölümünde ruh ve sinir hastalıkları uzmanlık alanında da vatandaşlarımıza hizmet verilecek. Kötü alışkanlıkların bertaraf edilmesi ve gençlerin sağlıklarına kavuşmaları noktasında bu oldukça önemli ve Kocaeli’de bir ilk olmuş olacak. Gebze Belediyesi olarak yeri biz tahsis ettik, binanın inşaatını da yine Gebze Belediyesi olarak biz yapıyoruz. İnşallah bittiği zaman mahallemize güzel bir polikliniğine kavuşturmuş olacağız. Bu hizmetleri yapabilmemizde başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere Sayın Başbakanımıza, bakanlarımıza ve milletvekillerimize teşekkür ediyorum” açıklamalarında bulundu.



Gebze Haber


Geri Dön