25 / 04 / 2024

Gebze Ulus Semt Polikliniği yıl sonunda tamamlanacak!

Gebze Ulus Semt Polikliniği yıl sonunda tamamlanacak!

Gebze Belediyesi tarafından hayata geçirilen Ulus Semt Polikliniği'nin inşaatı son sürat devam ediyor. Polikliniğin yıl sonunda hizmete açılması planlanıyor.




Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Ulus Mahallesi’nde hayata geçirilen semt polikliniğinde incelemelerde bulundu. Başkan Adnan Köşker yaptığı açıklamada, “İnşallah bu yıl sonunda Ulus Semt Polikliniği inşaatı tamamlanıp bölgeye hizmet verecek” diye konuştu. 


Yıl sonunda tamamlanması hedeflenen Ulus Semt Polikliniği inşaatını gezen Başkan Köşker devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ulus Semt Polikliniğinin yıls onunda bitmesini hedeflediklerini belirten Başkan Köşker, "Çalışmalar planlanan programa uygun olarak gayet güzel ilerliyor. Mahalle ve bölge sakinleri de sabırsızlıkla semt polikliniğinin bir an önce hizmete girmesini bekliyor. Umut ediyoruz ki Ulus Semt Polikliniği’nin inşaatı yıl sonunda tamamen bitecek. Bizler de Sağlık Bakanlığı ile yaptığımız protokole göre devrini yapacağız. İnşaatı devam semt polikliniğinin bir bölümünde ruh ve sinir hastalıkları uzmanlık alanında da vatandaşlarımıza hizmet verilecek." dedi



Gebze Belediyesi



Geri Dön