19 / 04 / 2024

Semt Kocaeli Evleri’nde teslimler Mart 2019'da!

Semt Kocaeli Evleri’nde teslimler Mart 2019'da!

Pekdemir İnşaat tarafından hayata geçirilen Semt Kocaeli projesinde 15 blokta toplam 280 daire yer alıyor. Semt Kocaeli’nde inşaat çalışmaları tam gaz devam ediyor.



Pekdemir İnşaat tarafından, Haziran ayında inşaatına başlanan, Kocaeli’nin “yeni lüks” semti, Semt Kocaeli'de inşaat çalışmaları devam ediyor. 

 

15 blokta toplam 280 daireden oluşan Semt Kocaeli projesinde Nisan ayındaki lansmanla başlayan
daire satışları, fırsatı kaçırmak istemeyenler için, cazip ödeme koşullarıyla sürüyor.

 

Pekdemir İnşaat Genel Müdürü Mert Pekdemir, “Gününde teslim” ilkesinin, 73 yıllık köklü Pekdemir geleneğinin temelindeki “dürüstlük, güven ve kalite” değerlerinin en önemli yansımalarından biri olduğunu vurguladı. Mert Pekdemir, “Proje yönetiminde elde ettiğimiz kurumsal birikim ve gelişim, oluşturduğumuz deneyimli teknik ekip ve uzman çözüm ortaklarımız sayesinde, önceki projelerimizde olduğu gibi, Semt Kocaeli’nin inşaatında da, rakipsiz bir hıza ulaştık. Gününde ve hatta mümkünse erken teslim, gerçekleştirdiğimiz her projede Pekdemir İnşaat’ın önceliğidir” dedi.

 

Semt Kocaeli’den daire satın alanlara, 30 ve 36 ay vadede, sıfır faiz fırsatı başlatan Pekdemir İnşaat, banka kredili satışlarda da, müşterilerine piyasanın altında faiz oranı avantajı sağlıyor.

 

Pekdemir İnşaat banka kredili satışlarda, faiz avantajına ek olarak peşinatı 10 ay taksitlendiriyor ve müşterilerinin toplu bir ödeme yapmadan da, Semt Kocaeli’den lüks bir daire sahibi olabilmelerine olanak tanıyor.

 

Semt Kocaeli nerede?

2019 yılı Mart ayında teslim edilecek olan Semt Kocaeli projesi şehir merkezine 10 dakika, Yahya Kaptan’a 4 dakika mesafedeki Çayırköy’de yer alıyor. Proje, Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Kampüsü ile Kocaeli’nin 3.
köprü ve havalimanı bağlantısına sadece 1,5-2 km uzaklıktaki, çok cazip bir lokasyona sahip bulunuyor.

 

Tel: 0262 321 42 22

Web: www.pekdemirinsaat.com.tr/


Geri Dön