19 / 04 / 2024

Semt Kocaeli ne zaman teslim

Semt Kocaeli ne zaman teslim

Pekdemir İnşaat tarafından hayata geçirilen Semt Kocaeli projesinde 15 blokta toplam 280 daire yer alıyor. Semt Kocaeli’nde inşaat çalışmaları tam gaz devam ediyor.

İstanbul depremi, konut yatırımcısının rotasını değiştirdi!

Beklenen İstanbul depremi konut yatırımcısını çevre illere yönlendirdi. Bu kapsamda Kocaeli öne planda yer alıyor. 

ZİN D Semt projesi nerede? ZİN D Semt projesindeki konutlar ne kadar?

ZİN D Yatırım ve Geliştirme şirketi tarafından inşa edilen projede satışlar devam ediyor. Peki, ZİN D Semt projesi nerede? ZİN D Semt projesindeki konutlar ne kadar? İşte detaylar...

TOKİ'den Kocaeli’ne 534 konut ve 40 dükkan!

Yeni projelerine kaldığı yerden devam eden son derece hızlı bir çalışmanın içinde bulunan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli Projesi’nin ihalesini 28 Ekim tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Kocaeli Dilovası alt gelir grubu kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Kocaeli Dilovası alt gelir grubu kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Kocaeli Dilovası alt gelir grubu kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı'nda son durum ne?

Kocaeli Şehir Hastanesi'ne gidişi mümkün kılmak amacıyla Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı ihale edilmişti. Eze İnşaat 284 milyon TL teklif ile ihaleyi kazanmıştı. Peki Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı'nda son durum ne?

Kocaeli Kandıra yeni belediye binası Kocaeli Üniversitesi'ne mi tahsis edilecek? 

Kocaeli Kandıra Belediye Meclisi'nin Mart ayı oturumunda, yeni belediye binasının Kocaeli Üniversitesi'ne tahsis edilme talebi gündeme alındı. 

Kocaeli'ne deprem erken uyarı sistemi geliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç, TBMM Depreme Karşı Alınabilecek Önlemleri Araştırma Komisyonu'nda Kocaeli'nde depreme yönelik yapılan çalışmaları anlattı. 

Kocaeli'ye 750 adet futbol sahası büyüklüğünde millet bahçesi geliyor! 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile Kocaeli’ne 9 Millet Bahçesi yapılacak. 5 milyon metrekare büyüklüğünde Kocaeli’ne yapılacak Millet Bahçelerinin toplam alanı 750 futbol sahası büyüklüğe sahip olacak.

TOKİ Kocaeli Körfez 2+1 ve 3+1 kura sonuçları ne zaman açıklanacak? 

TOKİ Kocaeli Körfez 2+1 ve 3+1 kura sonuçları ne zaman açıklanacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Peki TOKİ Körfez 2020 kura çekimi ne zaman yapılacak. İşte TOKİ Kocaeli Körfez 2+1 ve 3+1 kura çekimi sonuçları 2020...

Kocaeli Kirazpınar kura sonuçları ne zaman açıklanacak 2019?

Kocaeli Kirazpınar kura sonuçları ne zaman açıklanacak 2019 sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 2+1 ve 3+1 konut tipleri bulunuyor.

TOKİ 50 bin konut Kocaeli Kirazpınar kura çekilişi ne zaman?

TOKİ 50 bin konut Kocaeli Kirazpınar kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor.  Projede toplam 300 adet konut bulunuyor.

Gölcük Saraylı'daki bina Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğüne Tahsis edildi!

Gölcük Belediye Meclisi Şubat Ayı toplantısında Saraylı'daki binanın Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğüne Tahsis edilmesine karar verildi.

Semt Kocaeli’de evler teslim edildi!

Pekdemir İnşaat'ın Kandıra Yolu üzerinde hayata geçirdiği Semt Kocaeli projesinde teslimler gerçekleşti. Mart 2019'da yapılması planlanan teslimler 22 aydan 18 aya çekildi. 

Semt Kocaeli ne zaman teslim Haberi

Semt Kocaeli ne zaman teslim

Pekdemir İnşaat tarafından, Haziran ayında inşaatına başlanan, Kocaeli’nin “yeni lüks” semti, Semt Kocaeli'de inşaat çalışmaları devam ediyor. 

15 blokta toplam 280 daireden oluşan Semt Kocaeli projesinde Nisan ayındaki lansmanla başlayan
daire satışları, fırsatı kaçırmak istemeyenler için, cazip ödeme koşullarıyla sürüyor.

Pekdemir İnşaat Genel Müdürü Mert Pekdemir, “Gününde teslim” ilkesinin, 73 yıllık köklü Pekdemir geleneğinin temelindeki “dürüstlük, güven ve kalite” değerlerinin en önemli yansımalarından biri olduğunu vurguladı. Mert Pekdemir, “Proje yönetiminde elde ettiğimiz kurumsal birikim ve gelişim, oluşturduğumuz deneyimli teknik ekip ve uzman çözüm ortaklarımız sayesinde, önceki projelerimizde olduğu gibi, Semt Kocaeli’nin inşaatında da, rakipsiz bir hıza ulaştık. Gününde ve hatta mümkünse erken teslim, gerçekleştirdiğimiz her projede Pekdemir İnşaat’ın önceliğidir” dedi.

Semt Kocaeli’den daire satın alanlara, 30 ve 36 ay vadede, sıfır faiz...