19 / 04 / 2024

Sence Konutları Sancaktepe'de metrekaresi 2 bin TL'den başlıyor!

Sence Konutları Sancaktepe'de metrekaresi 2 bin TL'den başlıyor!

Firma: Adil Grup

Proje: Sence Konutları

İstanbul Anadolu yakası Sancaktepe'de yaşama geçirilen Sence Konutları'nda metrekare birim fiyatı 2 bin TL'den başlıyor...



Adil Grup projesi olarak inşa edilen Sence Konutları'nda toplam 96 adet daire yer alıyor. Proje 8 adet bloktan meydana geliyor.


Dairelerin 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandığı Sence Evleri'nde bloklar 3 katlı olarak dizayn edildi. Projede yüzde 25 peşinatla banka kredisi kullanmak mümkün.


Teslimlerin 18 ay sonra yapılması öngörülen  Sence Konutları  Sancaktepe, İstanbul Anadolu yakası Sancaktepe'de yaşama geçiriliyor.


Sence Konutları Sancaktepe de metrekaresi 2 bin TL den başlıyor!


Satış sürecine devam edilen Sancaktepe Sence Konutları'nda yer alan dairelerin metrekare birim fiyatı 2 bin TL'den başlangıç gösteriyor.


Adil Grup Sence Konutların'da alıcılara; kapalı otopark, koşu parkuru çocuk oyun alanları ve 7/24 güvenlik hizmeti gibi imkanların yer aldığı İstanbul Sence Konutları'nda yer alan dairelerde su ve su yalıtımı, çift kat  ve ses yalıtımlı bitişik daire duvarları, sesli görüntülü diafon sistemi, klima, kombi, kablolu ve uydu tv sistemi gibi imkanlar sunuluyor.


Telefon: 0216 648 20 66

Web Adresi: http://www.adilgrup.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi


projeye sor



Geri Dön