29 / 03 / 2024

Şengel İnşaat Söke'de konut projesi yapacak!

Şengel İnşaat Söke'de konut projesi yapacak!

Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran tarafından açıklanan prestij projelerden biri olan konut projesinin ihale aşamasından sonra; ihaleyi alan yüklenici firma Şengel İnşaat Ltd. Şti. ile sözleşme imzalanarak, yer teslimi yapıldı.



Söke Belediyesi’nin konut projesi için yüklenici firma ile sözleşme imzalandı. 


Sözleşme Söke Belediye Başkanlığı makamında Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran ve Şengel İnşaat Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Şengel arasında, noter huzurunda imzalandı. İmza töreninde Söke Belediye Başkan Yardımcıları Fahri Sivrioğlu ve Mine Aşcı da bulundu.


Konut Projesinin ihalesi 20 Ağustos 2015 tarihinde yapılmıştı. Konut Projesi ihalesi, yapılacak konutların dışında 6 Bin 35 metrekare semt parkı ve spor alanlarının da bedelsiz yapılması koşuluyla 4 milyon 457 Bin 500 TL bedelle Şengel İnşaat Ltd. Şti.’nde kalmıştı. Şartname gereği yüklenici firmanın 670 günde konut, semt parkı ve spor alanları projesini tamamlaması bekleniyor. 


“SÖKE BELEDİYESİ CİDDİ GELİR ELDE EDECEK”

Söke Belediyesi’nin mülkiyetinde bulunan Yenicami Mahallesi Şenırmak Sokak üzerinde 1422 ada 2 parselde (Behiye Hanım Okulu karşısı) yapılması planlanan konut projesi, modern bir yaşam alanı oluşturacak. Arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı yöntemiyle yapılacak 21 Bin 666,64 metrekare inşaat alanına sahip proje ile Söke Belediyesi konut satışlarından gelir elde edecek. Söke Belediyesi’ne yaklaşık 6 milyon TL gelir getirecek konut projesi Yenicami Mahallesi’ne değeri yaklaşık 1 milyon 600 Bin TL değerinde semt parkı ve spor alanlarını da bedelsiz kazandırmış olacak.

Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran; “Hayata geçmesini önemsediğimiz projelerden biri. Mülkiyetimizde bulunan araziyi gelir paylaşımı modeliyle çok iyi şekilde değerlendirdiğimizi düşünüyoruz. Ayrıca Belediyemize gelir getirecek bu proje yapılacak konutlarla çağdaş bir yaşam alanı oluşturacağı gibi, büyük bir semt parkı ve spor alanlarını da ilçemize kazandıracak. Hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 



Söke Ekspres Gazetesi


Geri Dön