25 / 04 / 2024

Şenka İnşaat Selin Evleri nerede?

Şenka İnşaat Selin Evleri nerede?

Firma: Şenka İnşaat

Proje: Selin Evleri

Şenka İnşaat Selin Evleri nerede? sorusunun yanıtı için haberimizi inceleyebilirsiniz. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tiplerinde daire seçenekleri yer alıyor...



Şenka İnşaat  Selin Evleri  nerede? sorusunun yanıtından önce projenin genel özelliklerinden bahsedelim. Proje 7 blok olarak hayata geçirildi.


İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde  Şenka İnşaat  tarafından konumlandırılan Selin Evleri, banka kredisi kullanımına uygun. Projede toplam 240 adet konut yer alıyor.


Selin Evleri Beylikdüzü satılık daire alternatifleri, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salondan oluşuyor. Projede geniş sosyal imkanlar da yer alıyor.


Selin Evleri Beylikdüzü teslim tarihi


Selin Evleri Projesi'nde yer alan dairelerin teslimleri hemen yapılıyor. Projedeki 2 oda 1 salon daireler 115 metrekare, 3 oda 1 salon daireler ise 150 metrekare büyüklüğe sahip.


Şenka İnşaat Selin Evleri nerede? sorusuna detaylı yanıt için projenin satış ofisi telefon numarası olan (0212) 852 32 52 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Projede; yüzme havuzu, basketbol sahası, kapalı otopark, spor alanları, fitness center gibi alanlar bulunuyor.


Şenka İnşaat Selin Evleri nerede?


Telefon: (0212) 852 32 52 

Web Adresi: www.selinevleri.com

Gizem Çelik/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön