05 / 05 / 2024

Seramik Park zincirine 4'üncü halka da eklendi

Seramik Park zincirine 4'üncü halka da eklendi

Uşak Seramik tarafından Tanışlar Grup bünyesinde açılan, mini yapı market hizmeti veren Seramik Parklar'ın dördüncüsü Kağıthane'de açıldı



Aralarında Uşak Seramik'in de yer aldığı Tanışlar Grup bünyesindeki Seramik Parklar, İstanbul Kağıthane mağazasını açtı.

Daha önce İstanbul'da Sultanbeyli, Tepeüstü ve Çekmeköy'de mini yapı market olarak faaliyet gösteren Seramik Parklar, Kağıthane mağazasının açılmasıyla mağaza sayısını dörde çıkarmış oldu.

Şimdilik sadece İstanbul'da faaliyet gösteren Seramik Parklar, kısa süre içinde Ankara, İzmit, Antalya ve İzmir'de de açılacak. Mağazalarda Uşak Seramik, Granitta, Albino markalı ürünler ve bu ürünlerin tamamlayıcı malzemelerinin satışı yapılacak.

3 milyon lira ciro hedefi

Müstaki sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Başkanı Ömer Cihad Vardan'ın da katıldığı açılışta, Tanışlar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Tanık, "Özellikle ıslak zeminde kullanılan seramik ürünlerinin yoğunlukta olacağı Seramik Park mağazalarının tamamını kendimiz açacağız. Bir mağazanın ortalama maliyeti 250 bin dolar, aylık ciro beklentisi ise mağaza başına 3 milyon lira" şeklinde konuştu.
Bugün

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Seramiğin de zincir marketi kuruluyor 

Uşak Seramik'i de bünyesinde bulunduran Tanışlar Grup, tüm seramik ürünleri ve yapı malzemelerini satışa sunduğu Seramik Park'lar açmaya başladı

Her ilçeye bir mağaza' sloganıyla yola çıkan Tanışlar Grup, Seramik Park'ların dördüncüsünü Kağıthane'de açtı. Seramik Park'ların bilinen yapı marketlerden farkı ise metrekare olarak diğerlerinden küçük olduğu için halkın kolay ulaşabileceği lokasyonlarda olması ve modern mağaza konsepti ile ev dekorasyonunda kullanılan yapı malzemelerini zengin çeşit ve uygun fiyatlarla sunması olarak açıklanıyor. Şimdilik İstanbul'da Sultanbeyli, Tepeüstü, Çekmeköy ve Kağıthane'de faaliyet gösteren Seramik Parklar, kısa süre içinde Ankara, İzmit ve Antalya'da da açılacak. Tanışlar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Tanış, Seramik Park fikrinin ihtiyaçtan ortaya çıktığını belirterek `Mağazalarımız kurumsal bir kimliğe büründü. İstanbul'da konsept nasılsa, Ankara'da da aynısı olacak. Butik ürünleri en uygun fiyatlara halka sunacağız' dedi.
Star


Geri Dön