29 / 03 / 2024

Seramiksan Albero serisi ile ev dekorasyonuna zarif bir dokunuş!

Seramiksan Albero serisi ile ev dekorasyonuna zarif bir dokunuş!

‘İyi tasarım herkesin hakkı' anlayışıyla ev dekorasyonunda fark yaratmak isteyenlerin tercihi Seramiksan, doğadan aldığı ilhamı yaşam alanlarına yansıtmaya devam ediyor



İlkbahar tazeliğini taşıyan renkleri ve desenleri ile romantizmi yeniden yorumlayan Albero serisi, ev dekorasyonuna zarif bir dokunuş sağlıyor.

Seramik sektörünün öncü markalarından Seramiksan, farklı beğenilere yönelik geniş ürün gamıyla yaşam alanlarını güzelleştirmeyi sürdürüyor. Yalnızca Seramiksan tarafından rotodigit teknolojisi kullanılarak üretilen Digiart karolardan Albero serisi, tasarım ve ileri teknolojiyi bir araya getiriyor.   Doğadan ilham alan Seramiksan, Albero serisine ait gül ve kuş desenli dekorları ile baharı karo yüzeylerine taşıyor. Banyo, mutfak gibi ıslak zeminlerin yanı sıra tüm yaşam alanlarında kullanılabilen Albero, uygulandığı her mekâna seçkin bir görünüm veriyor.    Albero’nun doğal renk yelpazesinde akçaağaç, ceviz, çam, kiraz, maun ve meşe seçenekleri bulunuyor. Seramiksan Albero Serisi’nin duvar ve dekor karoları 20x60, yer karoları da 30x60 ölçülerinde üretiliyor.

Geri Dön