10 / 05 / 2024

Seramiksan Deha'larıyla gurur duyuyor!

Seramiksan Deha'larıyla gurur duyuyor!

Seramik sektörünün yenilikçi markası Seramiksan, sponsorluğunu üstlendiği yerel ve uluslararası turnuvalarda dereceye giren DEHA Satranç Eğitim Merkezi sporcularını ağırladı. Sporclar aileleriyle birlikte Seramiksan fabrikasını ziyaret etti.



Seramik sektörünün yenilikçi markası Seramiksan, sponsorluğunu üstlendiği yerel ve uluslararası turnuvalarda dereceye giren DEHA Satranç Eğitim Merkezi sporcularını ağırladı.Aileleriyle birlikte Seramiksan fabrikasını ziyaret eden sporcular, başarılarının gururunu Seramiksan ailesiyle paylaştı.

Seramiksan'ın, spora olan desteği voleybolun ardından satranç alanında da devam ederken, sponsorluk desteği verdiği Turgutlu merkezli DEHA Satranç Eğitim Merkezi sporcularının uluslararası ve yerel turnuvalarda 2014 yılında kazandığı başarılar gurur kaynağı oluyor. Aileleriyle birlikte Seramiksan fabrikasını ziyaret eden sporcular, başarılarının gururunu Seramiksan ailesiyle de paylaşırken, ilerleyen dönemde çok daha büyük başarılara imza atacaklarına dair söz verdiler.


DEHA Satranç Eğitim Merkezi sporcusu Defne Kebapçı, bu yıl 8 Yaş Kızlar Kategorisi 'de Avrupa 10'uncusu olarak çok büyük bir başarıya imza atarken, farklı yaş kategorilerinde Manisa il genelinde yıl içinde kazanılan toplam 14 dereceyle birlikte DEHA Satranç Eğitim Merkezi sporcuları Turgutlu'ya büyük bir mutluluk yaşattılar.

Seramiksan İnsan Kaynakları müdürü Burak Ersoy; “Seramiksan’ın 2012 yılından itibaren satranca olan desteğinin devam ettiğini belirtti. Sponsoru oldukları sporcuların bu yıl elde ettikleri başarıların herkesi gururlandırdığını sözlerine ekledi.”



Geri Dön