27 / 04 / 2024

Seranit Grup Aquanit'i tanıttı!

Seranit Grup Aquanit'i tanıttı!

UNICERA Fuarı’nda ziyaretçileri “İleriye Bak Yeniden Tanımla En İyisini Yap” mesajı ile karşılayan Seranit Grup, 2 yıldır üzerinde çalıştığı dünyanın ilk porselen duş karosu Aquanit’i yapı sektörünün beğenisine sundu.



İnovatif ürünleri ile dikkatleri üzerine çeken Seranit Grup, bir ilke daha imza atarak, bu kez dünyanın ilk porselen duş karosunu geliştirdi. UNICERA Fuarı’nda ziyaretçileri “İleriye Bak Yeniden Tanımla En İyisini Yap” mesajı ile karşılayan Seranit Grup, 2 yıldır üzerinde çalıştığı dünyanın ilk porselen duş karosu Aquanit’i yapı sektörünün beğenisine sundu.

 

23 Şubat 2016 / İstanbul –  Seranit Grup her zaman sektöre yenilikler getiren, öncü, yenilikçi, çözüm üreten ve inovatif yaklaşımından yola çıkarak bu seneki iletişim söylemini ve fuar konseptini “İleriye Bak Yeniden Tanımla, En İyisini Yap” olarak belirledi.  Seranit Grup, eserleriyle mimarlık alanına öncülük etmiş ve günlük hayatı kalıcı olarak etkilemiş Le Corbusier, Mimar Sinan, Frank Lloyd Wright ve Ludwig Mies Van Der Rohe’nin eserleri ile oluşturduğu konseptiyle fuarda ziyaretçileri karşıladı.


Fuarda Seranit Porselen, Serra Seramik, Seranit Yapı Gereçleri ve Vanucci markalarına ait yeni ürünlerini tanıtan Seranit Grup, fuara 2 yıl süren Ar-Ge çalışmaları neticesinde geliştirilen dünyanın ilk porselen duş karosu Aquanit ile damgasını vurdu. Fuarda yeni ve yenilikçi ürün grupları ile ön plana çıktıklarını söyleyen Seranit Grup Başkan Yardımcısı Ece Ceylan Baba, “1.334 metrekarelik bir stand alanında ve tüm ürün gamımız ile fuarda yerimizi aldık. Bu yıl da fuarın en dikkat çeken standı biz olduk. Fuarda dünyada bir ilk olan porselen duş karosu Aquanit, duvar seramiğinde en büyük ölçü olan 40’a 120 ve sıra dışı ölçüsü ile 70’e 70 ve 60’a 120 ebatlı ürünlerimizin yanı sıra tuğla desenlerden oluşan Brick ve metalik sır dokusu verdiğimiz Granilya uygulamalı yeni ürünlerimizle yerimizi aldık” dedi. 


Yeni ürünler görücüye çıktı 

Başarılı bir fuar süreci geçirdiklerini de belirten Ece Ceylan Baba, özellikle Serra Seramik ürünlerinde yenilikçi ve farklı ebatlara sahip ürünleri tanıtma imkânı bulduklarını bildirdi. Pazarda olmayan ebatlı ürünler ile dikkatleri üzerlerine çektiklerini kaydeden Ece Ceylan Baba, “Örneğin 40’a 120 ebatlı yeni bir duvar karosu ürünümüz var. Bu ürünümüzle karoyu hiç kesmeden, arada hiçbir boşluk bırakmadan ve ek bir malzeme ile kapatmak zorunda kalmadan banyoları bütün olarak kaplayabiliyoruz. Bu ürün duvar karosunda yeni bir çığır açacak” dedi. Fuar için hem doğal dokuları barındıran hem de modern çizgilere sahip, metalik sır dokusu verilen Granilya uygulamalı ve Brick görünümlü iki yeni koleksiyon hazırladıklarını söyleyen Ece Ceylan Baba, “Brick tuğla desenlerinden oluşuyor. Tuğlanın doğal dokunuşunun karoya taşınmış hali. Granilya ise içerisinde parçacıkların göründüğü, daha zengin ve derinliği olan bir koleksiyon. Koleksiyonumuzun tasarımları İtalyan ve İspanyol tasarımcılar tarafından yürütülüyor. Her iki ürünümüz de Seranit Porselen markasıyla çıkacak. Özellikle mimarların ve perakende müşterilerinin dikkatlerini çekeceğimizi düşünüyoruz” dedi. Seranit Grup tarafında ise yine inovatif ürünlerle fuarda yerlerini aldıklarını vurgulayan Ece Ceylan Baba, “Duostone, Seravista Porselen Basamak ve Aquanit Porselen Duş Karosu gibi porseleni farklı yorumladığımız ürünlerimizin yanı sıra cephe sistemlerini de oldukça önemsiyoruz. Dış cephelerde porselen kullanımının 2016’da hızlanacağını öngörüyoruz. Cephe sistemleri ile ilgili yeni bazı detaylar ve yeni revizyonlar hazırladık” dedi.


“Aquanit Porselen Duş Karosu ile banyolarda kusursuz bir görüntü yaratıyoruz”

2 yıl süren Ar-Ge çalışması neticesinde dünyanın ilk porselen duş karosu Aquanit’i geliştirdiklerini ifade eden Ece Ceylan Baba, UNICERA Fuarı’na bu yıl özellikle bu ürün ile damga vurduklarını belirtti. Yeni ürünü pazarda farklı kılmak için araştırma süreci geçirdiklerini kaydeden Ece Ceylan Baba, “Duş teknelerinde yaşanan sıkıntıları teker teker inceledik ve ürünümüzde bu sorunları ortadan kaldırmak için çaba sarf ettik. Bildiğiniz üzere duş teknelerini silikon ile yapıştırıyoruz. Zamanla bu alan siyahlaşarak küfleniyor ve bakteri üretir hale dönüşüyor. Yılda bir kez ya usta çağırarak ya da kendimiz silikonu değiştirmek zorunda kalıyoruz. Aquanit’te biz, özel derzler kullanarak, bu sorunu ortadan kaldırıyoruz. Dışarıya su kaçırma gibi bir durum söz konusu değil” dedi. Duş karolarında ortalama kalınlık 18 cm’ye kadar çıkılabildiğini kaydeden Ece Ceylan Baba, “Haliyle kaygan bir yüzey var ve her duş alışınızda, kayma korkusu yaşıyorsunuz. Aquanit Porselen Duş Karosu zemin ile sıfır seviyede olduğu için kayma riskini de ortadan kaldırıyor. Ayrıca duş karosu ile zemin rengi aynı olduğu için kesintisiz mekan hissi vermiş oluyoruz” dedi. Aquanit Porselen Duş Karosu için özel bir sifon ürettiklerini de açıklayan Ece Ceylan Baba, “Normal 6 cm’lik bir duş teknesinin sifonları dakikada 24 litre suyu tahliye ederken, Aquanit Porselen Duş Karosu dakikada minimum 36 litre suyu tahliye ediyor. Bu arada Aquanit Porselen Duş Karosu’nun montajı sırasında zeminden kaynaklanan bozukluklardan dolayı, giderin alt gövdeyi karşılamaması durumunda +/- 12 mm sağa, sola ve ileriye hareket edebilen eksantrik bir kafa ürettik. Ustalardan doğabilecek hata payını bu sayede ortadan kaldırmış oluyoruz” dedi.


Geri Dön