27 / 04 / 2024

Serap Timur, İBB Raylı Sistem Projeler Müdürü oldu!

Serap Timur, İBB Raylı Sistem Projeler Müdürü oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) Raylı Sistem Projeler Müdürlüğü'ne Aslı Şahin Akyol’un yerine DLH'de bölge müdür yardımcısı olarak görev yapan yüksek inşaat mühendisi Serap Timur, getirildi.



İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) Raylı Sistem Projeler Müdürlüğü görev değişikliğinde bulundu.  Buna göre, Raylı Sistem Projeler Müdürlüğü'ne Aslı Şahin Akyol’un yerine DLH'de bölge müdür yardımcısı olarak görev yapan yüksek inşaat mühendisi Serap Timur, getirildi.

Hürriyet'te yer alan habere göre; Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile İBB arasında karşılıklı personel transferinde bulundu Bir süre önce görevden alınan İBB Raylı Sistem Projeler Müdürü Yüksek Mimar Aslı Şahin Akyol, Ulaştırma Bakanlığı Demiryollar, Limanlar ve Hava Meydanları (DLH)  Marmaray  Bölge Müdürlüğü’nde yeni görevine başlamıştı.

İBB, boşalan yeri Raylı Sistem Projeler Müdürlüğü’ne, DLH’de Marmaray Bölge Müdür yardımcısı olarak görevde bulunan yüksek inşaat mühendisi Serap Timur’un atanmasın kadar verdi. Giden de gelen de Yıldız Teknik Üniversite mezunu ve her ikisi de aynı üniversitede yüksek lisansıyla bulundu.

Serap Timur kimdir?


Geri Dön