27 / 04 / 2024

Serdar Bilgili New York’taki binasını 120 milyon dolara dekore edecek!

Serdar Bilgili New York’taki binasını 120 milyon dolara dekore edecek!

Son 18 ay boyunca ortağıyla ABD’de 1 milyar 300 milyon dolara ulaşan yatırımda bulunan Serdar Bilgili, yine çalışmalara başladı. Bilgili, New York’ta yer alan binasının dekorasyonu için 120 milyon dolar kredi aldı.



Sosyetik işadamı Serdar Bilgili, İsrail asıllı ABD'li ortağı Michael Shvo New York'u kuşattı. Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; kurdukları ortak şirketle New York 5. Cadde'de bulunan Gucci binasını 135 milyon dolara satın alan ikili, altı ay sonra da 103 milyon dolar ödeyip Miami'deki The Raleigh Miami Beach Hotel'in sahibi oldu. 

Ağustos ayında ise toplam 140 milyon dolar ödeyerek Miami'deki otellerinin hemen yanında yer alan Richmond Hotel ile South Seas Hotel'i satın alan ortaklar; son olarak da tam 955 milyon dolara New York 5. Cadde'nin sembolik binaları arasında bulunan Coca-Cola binasının sahibi oldu. 

Serdar Bilgili ile ortağı, şimdi ise 1920'li yıllarda yapılan ve New York'un sembolik binalarından biri olan '685 Fifth Avenue' adlı binayı yeniden dekore edecek. Çift, 135 milyon dolara satın aldıkları binanın dizayn edilmesi için de önceki gün 120 milyon dolarlık kredi aldı.

AMERİKA'YA BİLGİLİ YATIRIM

Türk işadamı ile İsrail asıllı ABD'li Shvo, yıllar boyunca süren dostluklarını şimdi de ortaklıkla buluşturdu.

Serdar Bilgili ABD'de rezidans yapacak!


Geri Dön