26 / 04 / 2024

Serdar Denktaş: Emlak vergilerini yeniden planladık!

Serdar Denktaş: Emlak vergilerini yeniden planladık!

Daha kaliteli, daha refah ve daha güçlü bir yönetim için kamu reformunun yapılmasının şart olduğunu söyleyen DP Genel Başkanı ve Maliye Bakanı Serdar Denktaş, “Emlak vergileriyle ilgili yeni planlamada sona yaklaştık” dedi.



Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı ve Maliye Bakanı Serdar Denktaş, Değirmenlik’teki köy örgütü kongresinde önemli açıklamalarda bulundu. 

Kıbrıs Postası'nda yer alan habere göre; Değirmenlik Köy Örgütü kongresine DP Genel Başkanı ve Maliye Bakanı Serdar Denktaş, Genel Sekreter Afet Özcafer, Girne Milletvekili Koral Çağman ve partinin üst düzey yetkilileriyle bölge halkı katılım gösterdi. 

Gündemdeki konular ve Kıbrıs sorununa da değinen Denktaş, gelişmeler hakkında açıklamalarda bulundu. Denktaş, son günlerde “Kamu Reformu” konusunda sendikaların bir takım sıkıntılar yarattığını ve bununla ilgili olarak sendika yetkilileriyle görüşmelerin sürdüğünü söyledi. 

Emlak vergileriyle de ilgili bir soruyu yanıtlayan Denktaş, bu konuda sona yaklaştıklarını, 120 metrekareden büyük konutlarda, bakımlılık ve bakımsızlığa göre, boş olup olmamasına göre ve yarım inşaat halinde bulunanlara yeni vergilendirmeler planladıklarını söyledi.


Geri Dön