24 / 04 / 2024

serdar denktaş kimdir

serdar denktaş kimdir

Daha kaliteli, daha refah ve daha güçlü bir yönetim için kamu reformunun yapılmasının şart olduğunu söyleyen DP Genel Başkanı ve Maliye Bakanı Serdar Denktaş, “Emlak vergileriyle ilgili yeni planlamada sona yaklaştık” dedi.

Kuzey Kıbrıs'ta entelektüel turizm geliştirilecek!

KKTC Başbakan Yardımcısı, Ekonomi, Turizm, Kültür ve Spor Bakanı Serdar Denktaş, "yavru vatan Kıbrıs'ta" entelektüel turizmi geliştirmek istediklerini söyledi.

Ahmet Serdar Görgüç kimdir? Ahmet Serdar Görgüç ne iş yapıyor?

Ahmet Serdar Görgüç kimdir? Ahmet Serdar Görgüç'in eğitim durumu nedir? Ahmet Serdar Görgüç kariyeri ve eğitim durumu nedir? Ahmet Serdar Görgüç'in kim olduğu ve Ahmet Serdar Görgüç'in hangi alanlarda görevler yaptığı ve merak edilen detaylar...

Şükrü Serdar Bağcıoğlu kimdir? Nerede doğdu? Hangi üniversitede okudu? Hangi görevleri yürüttü?

Şükrü Serdar Bağcıoğlu kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Yüksek lisansını nerede yaptı? Hangi bankalarda çalıştı? Batısöke Söke Çimento Sanayii’nde hangi alanda görev yürütüyor? İşte Şükrü Serdar Bağcıoğlu ile ilgili merak edilenler...

Serdar Kırmaz kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Consusu Enerji İşletmeciliği ve Hizmetleri A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekili Serdar Kırmaz kimdir? Kaç yaşında?   Serdar Kırmaz daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Serdar Kırmaz'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Serdar Kırmaz'ın hayatına dair merak edilenler.

Abdi Serdar Üstünsalih kimdir?

Vakıfbank Genel Müdür Yönetim Kurulu Murahhas-Tabii Üyesi Abdi Serdar Üstünsalih kimdir? İşte ayrıntılar...

Serdar Sümer kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Çalık Grubuna bağlı Türkiye'nin en büyük özel sermayeli yatırım bankası konumundaki Aktifbank'ın Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Serdar Sümer kimdir? Kaç yaşında?  Serdar Sümer daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Serdar Sümer'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Serdar Sümer`in hayatına dair merak edilenler.

Serdar Kırmaz kimdir?

Pera GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Serdar Kırmaz kimdir? Serdar Kırmaz, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Pera GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Serdar Kırmaz'ın biyografisi...

Serdar Denktaş'tan Rauf Denktaş Üniversitesi'ne kiralanan araziler hakkında açıklama!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti eski Maliye Bakanı Serdar Denktaş, bir basın toplantısında istifasıyla sonuçlanan süreci ve yaşanan gelişmeleri değerlendirdi.

Serdar Denktaş: Emlak vergilerini yeniden planladık!

Daha kaliteli, daha refah ve daha güçlü bir yönetim için kamu reformunun yapılmasının şart olduğunu söyleyen DP Genel Başkanı ve Maliye Bakanı Serdar Denktaş, “Emlak vergileriyle ilgili yeni planlamada sona yaklaştık” dedi.

Boğaz bölgesindeki inşaat sınırlamasının kaldırılması istendi!

Boğaz ve Dikmen Emirname Komitesi, Başbakan Yardımcısı ve Maliye Bakanı Serdar Denktaş’ı ziyaret ederek, bölgedeki inşaatlara uygulanan sınırlamaların kaldırılmasını istedi.

Kıbrıslı müteahhitlere müjde!

Kıbrıs Başbakan Yardımcısı ve Maliye Bakanı Serdar Denktaş, müteahhitlerin alacaklarının kısa süre içerisinde ödeneceğini açıkladı. Denktaş yazılı açıklamasında, "Çok kısa bir süre içerisinde müteahhitlerin gecikmiş alacakları ödenecektir" dedi.

Hasan Serdar Nalbantoğlu kimdir?

Mimar Hasan Serdar Nalbantoğlu vefat etti. Peki, Mimar Hasan Serdar Nalbantoğlu kimdir? Mimar Hasan Serdar Nalbantoğlu, hayatı boyunca hangi işlere imza attı? İşte Hasan Serdar Nalbantoğlu..

Burcu Serdar Köknar kimdir?

2014-2015 Eğitim yılından itibaren MEF Üniversitesi Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi, Mimarlık Bölümü’nde öğretim üyesi olarak çalışan Mimar Burcu Serdar Köknar kimdir?

Aynur Serdar kimdir?

İnşaat Mühendisi Aynur Serdar kimdir? Aynur Serdar, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Aynur Serdar, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Aynur Serdar...

serdar denktaş kimdir Haberi

serdar denktaş kimdir

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı ve Maliye Bakanı Serdar Denktaş, Değirmenlik’teki köy örgütü kongresinde önemli açıklamalarda bulundu. 

Kıbrıs Postası'nda yer alan habere göre; Değirmenlik Köy Örgütü kongresine DP Genel Başkanı ve Maliye Bakanı Serdar Denktaş, Genel Sekreter Afet Özcafer, Girne Milletvekili Koral Çağman ve partinin üst düzey yetkilileriyle bölge halkı katılım gösterdi. 

Gündemdeki konular ve Kıbrıs sorununa da değinen Denktaş, gelişmeler hakkında açıklamalarda bulundu. Denktaş, son günlerde “Kamu Reformu” konusunda sendikaların bir takım sıkıntılar yarattığını ve bununla ilgili olarak sendika yetkilileriyle görüşmelerin sürdüğünü söyledi. 

Emlak vergileriyle de ilgili bir soruyu yanıtlayan Denktaş, bu konuda sona yaklaştıklarını, 120 metrekareden büyük konutlarda, bakımlılık ve bakımsızlığa göre, boş olup olmamasına göre ve yarım inşaat halinde bulunanlara yeni vergilendirmeler planladıklarını...