27 / 04 / 2024

Serdar İnan yeni kitabını twitlerinden hazırladı!

Serdar İnan yeni kitabını twitlerinden hazırladı!

Mimar Serdar İnan'dan bir kez daha "yaşamın anlamı"na referans veren yepyeni bir kitap...




“Yüce sevgiliye…” ithaf edilen bu çok özel kitabın en önemli özelliği Mimar Serdar İnan’a ait twitlerden hazırlanmış olması ve off-line mecrada da halen okuyucusunu paylaşıma ve etkileşime davet edebiliyor olması.

Bu kitap on-line, off-line fark etmez; her ortamda yaşayan; bayan-erkek, genç-yaşlı, zengin-fakir, eğitimli-eğitimsiz, sarışın-esmer herkes için, her dünya insanı için hazırlanmış ama günün sonunda “Kişiye Özel” bir çalışma!

Sadece Twit’lerden oluşan bir kitap olma özelliği ile de bir “ilk" olan kitabın başında ve sonunda okuyucuyu 7 özel soru bekliyor…

Yoğun bilgi çeşidine maruz kaldığımız bu çağda, işe kendimizi bilmekten ve anlamaktan başlamayı öneren bu ultra-kolay okunabilecek kitap sadece son sayfasında yer alan büyük soruyu cevaplayabilmek için bile okumaya değer.


SERDAR İNAN HAKKINDA


1965 yılında Erzincan’da doğdu. Robert Kolej’in ardından İstanbul Teknik Üniversitesi mimarlık bölümünden mezun oldu. Aile üyelerinin birçoğu mimar ve inşaat mühendisi olan İnan, üniversite yıllarında aile şirketi İnanlar İnşaat’ta çalışmaya başladı. 1995 yılında İnanlar İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı oldu ve bugüne kadar 220’nin üzerinde projeye imza attı. 

İnşaatın dışında otomotiv, enerji, turizm sektörlerinde yatırımı bulunan Serdar İnan, Mimar Sinan Vakfı  (MİKEV) Mütevelli Heyeti Başkanlığı’nı da sürdürmektedir. 

İstanbul Mimarlar Odası üyesi olan Serdar İnan, İstanbul aşığı mimar olarak biliniyor. Hobileri arasında şiir, makale yazmak, spor yapmak ve seyahat etmek bulunan Serdar İnan’ın kendisine ait beş şiir kitabı bulunuyor. Serdar İnan, evli ve dört kız çocuğu babasıdır.



www.serdarinan.com

www.inanlarinsaat.com.tr

www.twitter.com/mimarserdarinan



Geri Dön