26 / 04 / 2024

Serdar İnan'dan iflas açıklaması!

Serdar İnan'dan iflas açıklaması!

FETÖ’den gözaltına alınıp daha sonra serbest bırakılan İnanlar İnşaat’ın patronu Serdar İnan’ın “kaçtığı” yönünde iddialar dün gündeme geldi. 



Hürriyet gazetesi yazarı Jale Özgentürk, dünkü yazısında, “Serdar İnan kayıp mı?” sorusunu yöneltip şunları yazmıştı:  “Son günlerde hem sosyal medyada hem iş dünyasında gündeme gelen bir iddia var: İnanlar İnşaat’ın patronu Serdar İnan kayıplara karıştı... İnanlar İnşaat, başta gayrimenkul olmak üzere sigorta ve otomotiv sektörlerinde de faaliyet gösteriyor. Serdar İnan’ın Kanada ya da Avustralya’ya yerleştiği öne sürülüyor. Alacaklı çalışanlar ve İnanlar’ın devam eden projelerinden konut alanların da Serdar İnan’a ulaşamadığı sosyal medyada gösterdikleri tepkilerden anlaşılıyor.”

Oda Tv'de yer alan habere göre, Serdar İnan, sosyal medya hesabından konuyla ilgili olarak bir açıklama yaptı. İnan, kişisel Twitter hesabından, "Belirsizlik konusundaki kamuoyu basın açıklamamdır" diye belirtti ve İnan, "Haksız, isnadsız şekilde yargısız infaza uğratıldım" dedi.


 


Geri Dön