19 / 04 / 2024

inanlar inşaat fetö

inanlar inşaat fetö

FETÖ’den gözaltına alınıp daha sonra serbest bırakılan İnanlar İnşaat’ın patronu Serdar İnan’ın “kaçtığı” yönünde iddialar dün gündeme geldi. 

Semih Saygıner'den İnanlar İnşaat'a tapu davası!

Dünya bilardo şampiyonu Semih Saygıner, FETÖ'ye üye olduğu iddia edilen ve tüm mal varlığına el konulduktan sonra yurtdışına kaçan İnanlar İnşaat’ın patronu Serdar İnan'a 1 milyon 390 bin liralık tapu davası açtı.

Kayseri'de inşaat firması sahibine FETÖ'den tutuklama!

Kayseri'de faaliyet gösteren bir inşaat firması sahibi FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen A.T. mahkemece tutuklandı.

İnanlar İnşaat'a kayyum talebi!

İnanlar İnşaat'ın sahibi Serdar İnan hakkında yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında, şirkete kayyum atanması talep edildi.

İsmail Kahraman: En çok inşaat yapan başkan benim!

FETÖ’nün 15 Temmuz darbe girişimindeki saldırısı sonrasında Meclis'te bir çok inşaat çalışmaları başlamıştı. TBMM Başkanı İsmail Kahraman, ''en çok inşaat yapan başkan benim'' dedi. 

Çorum 15 Temmuz Şehitler Müzesi'nin inşaatı başladı!

Çorum Belediyesi'nin, FETÖ'nün darbe girişimine karşı verilen mücadele ruhunu ve şehitlerin anısını yaşatacağı 15 Temmuz Şehitler Müzesi'nin inşaatına başlandı.

İnşaat sektöründe büyüme devam etti!

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, FETÖ'nün 15 Temmuz'da yaptığı darbe girişimi öncesi ve sonrası Türkiye ekonomisinin ve inşaat sektörünün durumunu değerlendirdi.

FETÖ'cülerin yargılanacağı salonun inşaatı tamamlandı!

Gaziantep't tutuklanan FETÖ/PDY zanlıların yargılanacağı 367 kişilik duruşma salonunun inşaatı tamamlandı. İnşa edilen salon Türkiye'nin en büyük duruşma salonları arasında yer alacak.

Sincan Cezaevi Yerleşkesi'ndeki dev salon inşaatında sona gelindi!

Sincan Cezaevi Yerleşkesi’nde FETÖ’cü hainlerin yargılanması için geçen ağustosta inşaatına başlanan dev salonda son hazırlıklar yapılıyor. İlk dava 28 Şubat’ta...

Haldun Bilek’in inşaat şirketine kayyum atandı!

Sakarya'da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında tutuklanan müteahhit Haldun Bilek’in inşaat şirketine kayyum atandı.

Darbecilerin yargılanacağı salon inşaatı bitiyor!

FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin yargılamaların yapılacağı, bin 545 kişi kapasiteli Türkiye'nin en büyük duruşma salonunun inşaatında sona yaklaşıldı.

FETÖ'nün paraları inşaat sektörüne aktarıldı!

Bank Asya'daki özel hesaplarda toplanan FETÖ'nün paraları örgüte ait inşaat, turizm ve sağlık kurumlarına aktarıldı. Böylece himmet, kurban ve burs paraları örgütün legal şirketlerine aktarılmış oldu.

Şehit Yakup Sürücü'nün Ankara'daki çiftliğinin inşaatı tamamlanacak!

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Ankara'da şehit düşen polis memuru Yakup Sürücü'nün babası İbrahim Sürücü, oğlunun hayalindeki çiftliği tamamlamak istediğini belirtti. Sürücü, çiftliğin inşaatına oğluyla birlikte başladıklarını daha sonra da olaylardan sonra yarım kaldığını söyledi.

Çoğu inşaat piyasasından 25 işadamına yurtdışı yasağı!

Adana'da FETÖ örgütü ile ilişkileri bulunduğu iddiası ile bin dolayında kamu görevlisi ve sivil gözaltın alınıp yarısına yakını tutuklanırken, operasyonlar devam ediyor. Çoğu inşaat piyasasında iş yapan 25 kişinin yurtdışına çıkışı yasaklanıp, bir kısmının da mal varlıklarına el konuldu.

inanlar inşaat fetö Haberi

inanlar inşaat fetö

Hürriyet gazetesi yazarı Jale Özgentürk, dünkü yazısında, “Serdar İnan kayıp mı?” sorusunu yöneltip şunları yazmıştı:  “Son günlerde hem sosyal medyada hem iş dünyasında gündeme gelen bir iddia var: İnanlar İnşaat’ın patronu Serdar İnan kayıplara karıştı... İnanlar İnşaat, başta gayrimenkul olmak üzere sigorta ve otomotiv sektörlerinde de faaliyet gösteriyor. Serdar İnan’ın Kanada ya da Avustralya’ya yerleştiği öne sürülüyor. Alacaklı çalışanlar ve İnanlar’ın devam eden projelerinden konut alanların da Serdar İnan’a ulaşamadığı sosyal medyada gösterdikleri tepkilerden anlaşılıyor.”

Oda Tv'de yer alan habere göre, Serdar İnan, sosyal medya hesabından konuyla ilgili olarak bir açıklama yaptı. İnan, kişisel Twitter hesabından, "Belirsizlik konusundaki kamuoyu basın açıklamamdır" diye belirtti ve İnan, "Haksız, isnadsız şekilde yargısız infaza uğratıldım" dedi.