28 / 03 / 2024

Serhat Akın İzmir'de restoran açacak!

Serhat Akın İzmir'de restoran açacak!

Fenerbahçe ve A Milli Takım'ın eski futbolcularından Serhat Akın, yeşil sahalara veda etti. Akın, taşındığı İzmir'de yeni bir restoran açmak için harekete geçti.



Fenerbahçe forması ile uzun zamandır top koşturan ve son olarak bir televizyonda yayınlanan yarışma programında 2017'de izleyici karşısına çıkan 38 yaşındaki Serhat Akın, yeni açacağı mekanda Cemre Uyanıkla beraber İzmirlileri lezzet yolculuğuna çıkaracak. Dekorasyonunda son aşamaya gelinen ve kapılarının mart ayında açılması planlanan Boa isimli restoran İzmir'in Bayraklı ilçesinde hizmet verecek.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; tadilat işlerinde tüm detayları yakından izleyen Serhat Akın, müşterilerine kaliteli bir hizmet sunmak istediğini ve bu mekan için özellikle İzmir'i seçtiğini sözlerine ekledi. Fenerbahçe'de oynadığı yıllarda bir suşi restoranı açtığını ve daha sonra devrettiğinden bahseden Akın, hizmet sektörünü sevdiğini belirtti. Yurt dışı seyahatleri sırasında dünyanın farklı ülkelerinde gördüğü detaylardan esinlenip Cemre Uyanık ile beraber yeni bir konsept hazırladıklarını anlatan Akın, "2000 yılında Fenerbahçe'ye geldim. O yıl şampiyon olduk. Hocamız Mustafa Denizli beni Çeşme'ye davet etti. Hem antrenman hem tatil yaptık. O yıllarda bende  İzmir  aşkı başladı. İzmir'e yerleştim, çocuklarım Güzelbahçe'de okudu" diye konuştu.

"İstanbul'a gidip gelsem de bir ayağım hep İzmir'deydi" diye konuşan Serhat Akın, "Burada yemek yiyerek keyifli vakit geçirecek bir yer arayışım vardı. Bu nedenle İzmir'de böyle bir yer açmak istedim" açıklamasında bulundu. Restoranın kaliteli ve keyifli bir yer olmasını planladığından bahseden Akın, önümüzdeki dönemde franchising yoluyla şube sayısını artırabileceklerini kaydederek, açıklamasında bulundu.

"Şubelerin nerede olacağını biz seçeceğiz. Çeşme'yi çok seviyorum. 2021'de Çeşme'de olabilir. Benim lakabım boğaydı. Yerin adını da bundan esinlenerek belirledim. Ğ'yi çıkarıp yurt dışına uyarladık. Yurt dışı ya da İstanbul'da bulunmak zorunda olmadığım zamanlarda işimin başında olmayı planlıyorum. Bazen yardım maçları gibi organizasyonlara katılıyorum. Vakit buldukça sevenlerimle bu restoranda görüşeceğim."


Geri Dön