18 / 04 / 2024

Serik Kız Deresi Projesi’nde sona gelindi!

Serik Kız Deresi Projesi’nde sona gelindi!

Antalya Serik’e bisiklet yolları, cep otoparkları, geniş kaldırımları ile yeni bir prestij cadde kazandıracak ve trafik sorununa köklü bir çözüm getirecek Kız Deresi Projesi artık gün sayıyor.




Serik’e bisiklet yolları, cep otoparkları, geniş kaldırımları ile yeni bir prestij cadde kazandıracak ve trafik sorununa köklü bir çözüm getirecek Kız Deresi Projesi artık gün sayıyor. Yaklaşık 8 milyon TL maliyetle gerçekleştirilen Kız Deresi Projesi trafiğe rahat nefes aldıracak, ilçenin yeni yüzü olacak.


MODERN BİR CADDE


Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ve ASAT ekiplerinin birlikte yürüttüğü proje kapsamında, Kız Deresi’nde 1100 metre yağmur suyu kutu menfezi yapılarak üzeri tamamen kapatıldı. Dere üzerine hasır çelikli beton döküldü. Toprakla dolgu yapılan dere üzerinde 2 kilometrelik sıcak asfalt çalışması gerçekleştirildi. 2 kilometre uzunluğundaki cadde boyunca 2 metre genişliğinde bisiklet yolu, cep oto parkları ve engellilere göre düzenlenmiş 3 metre genişliğinde kaldırım yapıldı. Aydınlatma çalışmalarıyla da ışıl ışıl hale getirilen yola ekipler çevre düzenlemesi yaparak son rötuşları gerçekleştiriyor.



Antalya Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön