24 / 04 / 2024

Sevgili Residence'de peşinde yüzde 20 indirim!

Sevgili Residence'de peşinde yüzde 20 indirim!

Sevgili Yapı, son dört dairesine yüzde 20 indirim uygulayarak herkesi Sevgili Residence ayrıcalığını yaşamaya davet ediyor.



1970 yılından bu güne inşaat sektöründe faaliyet gösteren Sevgili Yapı, son dört dairesine yüzde 20 indirim uygulayarak herkesi Sevgili Residence ayrıcalığını yaşamaya davet ediyor.

30 yılı aşkın tecrübesi ile inşaat sektöründe önemli projelere imza atan Sevgili Yapı A.Ş, Bağdat Caddesi'ne 200 metre mesafede bulunan Sevgili Residence'da yüzde 20 indirim uyguluyor. 2 blok ve 2 villa ile toplam 58 adet konuttan oluşan Sevgili Residence, sizlere ayrıcalıklı bir yaşamın kapılarını açıyor.

Doğaya karşı duyarlılığından ödün vermeden, depreme dayanıklı bir şekilde inşa edilen konutlar, 24 saat güvenli ve huzurlu bir ortamda yaşamak isteyenler için ideal. Yaşam alanlarına büyük önem veren Sevgili Residence'da spordan vazgeçemeyenler için kapalı ve açık yüzme havuzu, fitness ve squash salonu ile yürüyüş parkuru bulunuyor. Sauna ve buhar banyosu, çok amaçlı toplantı salonu, kafeterya ve çocuk parkı projedeki diğer yaşam alanları. Bununla birlikte 60 kişilik sinema salonu ise, sevdikleriyle birlikte binadan dışarıya çıkmadan film izlemek isteyenler için ideal bir eğlence merkezi olarak dikkat çekiyor.

Tamamıyla ithal malzemelerin kullanıldığı Sevgili Residence, 24 saat güvenlik, yangın söndürme sistemi, jeneratör ve teknik arıza desteğinin yanı sıra her daire için kapalı otopark ve evdeki fazlalıkların koyulabileceği bir depo imkanı da sağlıyor.

İstanbul'a modern bir yüz kazandırmayı hedefleyen Sevgili Yapı'nın en önemli projelerinden biri olan "Sevgili Residence"da kalan son 4 konut için başlattığı %20 indirim fırsatını kaçırmayın.

0 216 357 25 25

www.sevgiliyapi.com

Geri Dön