20 / 04 / 2024

şžeyh Nasser Ahmed Ali Al Thani 5 yıldızlı otelini kiraya verdi!

şžeyh Nasser Ahmed Ali Al Thani 5 yıldızlı otelini kiraya verdi!

Katar Devlet Yönetimi Kraliyet Ailesi Üyesi (Emir) şžeyh Nasser Ahmed Ali Al Thani"nin, Marmaris"in İçmeler beldesinde satın aldığı ve 2010 yılında açmadığı 5 yıldızlı Munamar Otel"in, kiraya verildiği bildirildi



şžeyh Nasser Ahmed Ali Al Thani"nin geçen yılın başında Marmaris"e gelerek gezip beğendikten sonra 22 milyon 80 bin TL"ye satın aldığı Munamar Otel"in, yeni sezonda kapılarını açmaya hazırlandığı belirtildi. İçmeler Belediye Başkanı Zeki Eren, gazetecilere yaptığı açıklamada, 'Yeni aldığımız bir bilgiye göre, Katarlı şžeyh, satın aldığı ama açmadığı Munamar Oteli kiraya verdi. Kiralayan kişileri tanıyoruz, daha önce de bu oteli işletmişlerdi. Beldemizdeki iki otelin daha işletmeciliğini yapıyorlar. Munamar"ı da kiralayınca diğer iki otelle birlikte sahilde bir bütünlük oluşturmuş oluyorlar. Bu arkadaşlarımız iyi turizmcilerdir, Munamar"ı kiralamalarına sevindik' dedi.

Oteli kiralayanların zaman kaybetmeden tadilat işlemlerine başlayıp sezona yetiştirmeye çalışacaklarını düşündüğünü ifade eden Başkan Eren, 'Munamar"ın bu sezon da kapalı kalmayarak ülke turizminin hizmetine sunulacak olması çok önemliydi. Büyük tesislerin sezon boyunca kapalı olması bölge turizminin imajını olumsuz yönde etkiliyordu' diye konuştu. Bu arada, turizmciler, şžeyhin otelini açmayarak kendisinin yaklaşık 11 milyon liralık cirodan olduğunu, bölge ekonomisinin ise 5 milyon TL gelir kaybettiğini savunmuştu. Denize sıfır konumdaki 6 bin 800 metrekare alan üzerine kurulu otelin, 2"si kral dairesi 13"ü süit olmak üzere toplam 180 odası ve 373 yatak kapasitesi bulunuyor.
A.A

Basında yer alan diğer haberler:

şžeyh oteli kiraya verdi

Katar Devlet Yönetimi Kraliyet Ailesi Üyesi (Emir) şžeyh Nasser Ahmed Ali Al Thani'nin, Marmaris'in İçmeler beldesinde satın aldığı ve 2010 yılında açmadığı 5 yıldızlı Munamar Otel'in, kiraya verildiği bildirildi.

şžeyh Nasser Ahmed Ali Al Thani'nin geçen yılın başında Marmaris'e gelerek gezip beğendikten sonra 22 milyon 80 bin TL'ye satın aldığı Munamar Otel'in, yeni sezonda kapılarını açmaya hazırlandığı belirtildi.

İçmeler Belediye Başkanı Zeki Eren, gazetecilere yaptığı açıklamada, ''Yeni aldığımız bir bilgiye göre, Katarlı şžeyh, satın aldığı ama açmadığı Munamar Oteli kiraya verdi. Kiralayan kişileri tanıyoruz, daha önce de bu oteli işletmişlerdi. Beldemizdeki iki otelin daha işletmeciliğini yapıyorlar. Munamar'ı da kiralayınca diğer iki otelle birlikte sahilde bir bütünlük oluşturmuş oluyorlar. Bu arkadaşlarımız iyi turizmcilerdir, Munamar'ı kiralamalarına sevindik'' dedi.

Oteli kiralayanların zaman kaybetmeden tadilat işlemlerine başlayıp sezona yetiştirmeye çalışacaklarını düşündüğünü ifade eden Başkan Eren, ''Munamar'ın bu sezon da kapalı kalmayarak ülke turizminin hizmetine sunulacak olması çok önemliydi. Büyük tesislerin sezon boyunca kapalı olması bölge turizminin imajını olumsuz yönde etkiliyordu'' diye konuştu.

Bu arada, turizmciler, şžeyhin otelini açmayarak kendisinin yaklaşık 11 milyon liralık cirodan olduğunu, bölge ekonomisinin ise 5 milyon TL gelir kaybettiğini savunmuştu.

Denize sıfır konumdaki 6 bin 800 metrekare alan üzerine kurulu otelin, 2'si kral dairesi 13'ü süit olmak üzere toplam 180 odası ve 373 yatak kapasitesi bulunuyor.
Akşam


Geri Dön