29 / 03 / 2024

Seyrantepe ihalesinin yeni ilanı yayımlandı!

Seyrantepe ihalesinin yeni ilanı yayımlandı!

Toplu Konut İdaresi'nin (TOKİ) yüklenici firmanın sözleşme gereklerini yerine getirmemesi nedeniyle sözleşmesini feshettiği Seyrantepe Spor Kompleksi'nin yapımı için açtığı yeni ihalenin ilanları yayımlandı



Resmi Gazete'de yer alan duyuruya göre, ihalede yeni teklifler, 27 Temmuz'da alınacak. Daha önce, TOKİ'nin gazetelere verdiği ilanda, firmaların, tanıtım dosyaları ile birlikte 17 Temmuz'a kadar idareye başvurması istenmişti.

Yetkililer, her hangi bir ön eleme yapılmayacağını belirtirken, zaman kaybı olmaması için doğrudan tekliflerin 27 Temmuz'da alınmasına karar verildiğini bildirdi.

TOKİ'nin ilanına göre, Ali Sami Yen Stadyumu'nun bulunduğu 34 bin 640,43 metrekare yüzölçümlü taşınmaz üzerinde Kentsel Sosyal Altyapı Alanları'nın yapılması karşılığında Seyrantepe arazisi üzerinde 52 bin seyirci kapasiteli, çok amaçlı spor kompleksi yapılması işi, arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı esasına göre açık ihale usulü ile yaptırılacak.

İhale, yerli ve yabancı inşaat firmalarına ve bunların kendi aralarında ya da finans kuruluşlarıyla yapacakları ortak girişimlere açık olacak, uluslararası bir ihale olmayacak.

İstekliler, ihale evraklarını, idareden, bin 500 lira karşılığı alabilecek. İstekliler ihale ile ilgili sorularını, 20 Temmuz günü saat 15.00'e kadar yazılı olarak idareye iletebilecekler. Teklif dosyaları, en geç 27 Temmuz günü saat 15.00'e kadar TOKİ'ye teslim edilecek. Teklifler, 27 Temmuz'da, saat 15.00'den itibaren; istekliler huzurunda ihale komisyonu tarafından açılacak. Şartlı teklif kabul edilmeyecek.

İhaleyi kazanacak firma, TOKİ'ye teklif etmiş olduğu İdare Payı Toplam Gelirinin (İPTG) yüzde 5;ini, sözleşmenin imzalanacağı güne kadar idare hesabına yatıracak.
AA

Seyrantepe ihalesinde teklifler 27 Temmuz'da alınacak


Geri Dön